Murat Neptun Liberty Golf & Resort Kuşadası’nın genel müdürü oldu 

Murat Neptun Liberty Golf & Resort Kuşadası’nın genel müdürü oldu 
Liberty Hospitality Group’un 2024 yılında açacağı Kuşadası’ndaki otelin genel müdürlüğü görevini Murat Neptun üstlendi.

Liberty Hospitality Group’un gelecek yılın mayıs ayında Kuşadası’nda açacağı 5 yıldızlı, 950 yataklı Liberty Golf & Resort Kuşadası’nın genel müdürlüğü görevine Murat Neptun getirildi. 

Turizm Otel İşletme Yönetimi bölümünden mezunu olan Murat Neptun, 1985 yılında İstanbul Hilton’un mutfak departmanında başladığı otelcilik kariyerine Sheraton Istanbul'un ön bürosunda çalışarak devam etti. Neptun daha sonra Amerika’da yolcu gemilerinde çalışarak uluslararası alanda tecrübe kazandı.  

Kruvaziyer kariyerinden sonra sırasıyla Waldorf of Astoria New York ve The Plaza New York otellerinde görev yapan Murat Neptun 14 yıl bu ülkede çalıştıktan sonra 2023 yılında Türkiye’ye dönerek  Çırağan Oteli, Dubai Le Meridien, Mardan Palace, Rixos ve Papillon Hotels gruplarında orta ve üst düzey yöneticilik; Barut Hotels, Paloma Hotels ve Kirman Hotels gruplarında ise genel müdür pozisyonunda görev aldı.

35 yıldır sektörde aktif olarak yer çalışan Murat Neptun, misafir ilişkileri yönetimi, kalite yönetim sistemi, gıda güvenliği yönetim sistemi gibi birçok alanda eğitim almdı.


Bu Haber 07.12.2023 - 14:32:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.