TUI, Yunanistan paket tur programını kasım ortasına kadar uzattı

TUI, Yunanistan paket tur programını kasım ortasına kadar uzattı

TUI Travel, yüksek talebe yanıt verebilmek amacıyla Yunanistan'a dönük paket tur programını genişletti.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Bu sezon Yunanistan'a dönük tatil talebinin arttığını belirten TUI, başı çeken destinasyonun ise Girit olduğunu açıkladı. Nisan ve mayıs aylarında yaptığı her 5 paket tur satışından birinin adresinin Yunanistan olduğuna dikkat çeken TUI, yaz dönemi için Girit, Korfu, İstanköy, Rodos, Zakintos, Kerpe, Santorini ve Halkidiki ile Batı Mora'ya dönük güçlü bir rezervasyon akışı olduğunu bildirdi.

Yunanistan'da sezonu kasım ortasına kadar uzattı

Şirketin Berlin'deki brifinginde konuşan TUI-Almanya CEO'su Stefan Baumert son bir kaç haftada yapılan rezervasyonların ilk defa 2019 seviyesini aştığını ifade etti. Talebe yanıt verebilmek için TUI'nin Yunanistan programını kasım ayının ortasına kadar uzatacağını açıklayan Baumert "Kendimize ait TUIfly ve partner hava yolu şirketleri ile kasım ortasına kadar Yunanistan'daki destinasyonlara rezervasyon yapılabilir. Öte taraftan Yunan Adaları'na hala son dakika fırsatları da mevcut." ifadelerini kullandı.

1 milyon kişi Antalya'da tatil yapacak

Yaz tatili için Almanya'da en popüler destinasyonun Mayorka olduğunu kaydeden Stefan Baumert TUI misafirlerinin yüzde 15'inin tatil için Türkiye'yi tercih ettiğini ve bu yıl Almanya, Avusturya ve İsviçre'den 1 milyondan fazla gezginin Antalya'ya geleceğini bildirdi.



Bu Haber 20.06.2023 - 08:53:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turk Otelciler

    Vatandas 20.06.2023 - 09:46

    Fabrikaya bekci olmayacak adam, hemsehri kontenjanindan siyasi ranttan otel sahibi olursa iste boyle turistleri yunan a kacirir...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.