Boğulan turistin yüzü Türkiye'nin 5'inci büyük mucizesine dönüşecek

Boğulan turistin yüzü Türkiye'nin 5'inci büyük mucizesine dönüşecek
Muğla'nın Akyaka beldesinde boğularak hayatını kaybeden Polonyalı turist Andrzej Kucza'ın yüzü, Antalya'da bir gence nakledilecek.


Muğla'ya bağlı Akyaka beldesinde boğularak hayatını kaybeden Polonyalı turist Andrzej Kucza'ın yüzü, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir gence nakledilecek. 

Daha önce dünya gündemine oturan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından hastanede yüz nakli bekleyen iki hastanın olduğunu söylemesi üzerine Ömer Özkan ve ekibi Antalya’da uçak ile Dalaman Havalimanına hareket etti. Özkan, yüz nakli yapılacak hasta hakkında ilerleyen saatlerde Muğla’da açıklama yapması bekleniyor.

 


Bu Haber 18.07.2013 - 12:01:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • HİLMİ 48 18.07.2013 - 12:32

    Böylesine güzel ve anlamlı bir ameliyatı yapan PROF.DR ÖMER ÖZKAN ve ekibine öncelikle basarılar diler, Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine cok sağlıklı bir ameliyat olur ve hastamız en kısa sürede yeni yüzüyle hayata gülümser veorgan bağışı yapan aileyede RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH , ALLAH,TAN ACİL ŞİFALAR TÜM HASTALARA

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.