FUN&SUN Antalya ve Bodrum'a daha fazla zengin turist getirecek

FUN&SUN Antalya ve Bodrum'a daha fazla zengin turist getirecek
FUN&SUN, Rusya'dan Ege'deki destinasyonlara getirdiği turist sayısını bu yıl iki katına çıkarmayı hedeflediğini açıkladı. Şirket, toplam misafir sayısı içindeki premium misafir sayısını da artırıyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Rus tur operatörü FUN&SUN 2024 sezonunda Ege kıyılarındaki destinasyonlara dönük kapasitesini iki katına çıkaracak. Şirket aynı zamanda, Türkiye'nin tatil köylerindeki premium misafirlerin oranını da artıracak. 

FUN&SUN Ürün ve Kontrat Müdürü Behice Çakır, Ege'ye dönük kapasitenin iki katına çıkarılması da dahil,  2024 yılında Türkiye'ye 900 bin turist getirmeyi planladıklarını açıkladı. Bu rakamın 810 bininin Antalya, 90 bininin ise Dalaman ve Bodrum için planlandığını açıklayan Çakır Antalya kapasitelerini yüzde 10, Dalaman ve Bodrum kapasitelerini ise yüzde 95 artırdıklarını açıkladı.

2024 sezonunda havalimanlarında 80, otellerde 240, transfer araçlarında 380 ve 55 kişi de premium ekibinde olmak üzere toplamda 755 kişi ile çalışacaklarını açıklayan Çakır, ekiplerinin geçen yıl 6 bin 500 uçuşa hizmet verdiğini ve 324 bin tatilciyi de gezilere götürdüğünü kaydetti.  

Şirketin yaptığı hesaplara göre FUN&SUN'ın bu yıl Antalya'ya getireceği misafirlerin yüzde  12'si, Bodrum'a getireceği misafirlerin yüzde 15'i ve Dalaman'a getireceği misafirlerin de yüzde 4'ü premium misafirlerden oluşacak. Şirket Antalya'da 37, Bodrum'da 24 ve Dalaman'da 6 olmak üzere, misafirlerine toplamda 67 premium otel sunuyor.


Bu Haber 15.05.2024 - 09:42:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yorumsuz

    Hüseyin Ak 15.05.2024 - 09:59

    FUN&SUN yöneticisi bu demeci medyaya servis ederken Dalaman ve Bodrum uçuş planlaması revize edildi, 1 uçak Bodrum ve bir uçak Dalaman iptal edildi yani haftada 2 uçuşunu iptal eden bu şirket PR'nı gayet iyi yapıyor...Türkiye2deki siyasetçilere bezettim olayı:))))

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.