Alltours, 'Mısır, Türkiye, Tunus' dedi, İspanya'dan söz etmedi

Alltours, 'Mısır, Türkiye, Tunus' dedi, İspanya'dan söz etmedi
Almanya'nın beşinci büyük tur operatörü Alltours, 2018-19 kış programını açıkladı. Şirket, Türkiye'nin de dahil bazı destinasyonlarda kapasite arttırdığını duyurdu. Şirketin Müdürü Daldrup'un, ana destinasyonları İspanya'dan söz etmemesi ise dikkat çekti. İspanya, son birkaç aydır Almanya pazarında kan kaybediyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler
 
2017-2018 sezonunda beklentinin üzerinde bir büyüme göstereceğini açıklayan Alltours, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı destinasyonlara dönük kapasitesini arttırcağını duyurdu. 



BEKLENTİNİN ÜZERİNDE BÜYÜDÜ
 
2017-2018 sezonunda müşteri sayısını yüzde 3, gelirlerini ise yüzde 5 oranında arttırma hedefi koyan Alltours, pazardaki güçlü performansıyla bu hedefleri de aşacağını belirtti. Alltours, geçtiğimiz yıl gelirlerini yüzde 4,5 oranında arttırarak 1.4 milyar euroya çıkarmıştı.
 
Şirketin 2018-19 kış programının genel müdür Markus Daldrup beklentilerinin üzerinde bir performans gösterdiklerini söyledi. Hem gelirlerini hem de müşteri sayılarını arttırdıklarını kaydeden Daldrup, olumlu verilerin hedefe ulaşmak için kendilerini motive ettiğini söyledi.

''MISIR, TÜRKİYE TUNUS' DEDİ, İSPANYA'DAN SÖZ ETMEDİ
  
2018 sezonunun kazananlarının Türkiye, Mısır ve Tunus olduğuna işaret eden Daldrup, Bulgaristan'ın da çift haneli büyüme kaydettiği ifade etti. Daldrup'un, ana destinasyonları durumundaki İspanya'dan söz etmemesi ise dikkat çekti.

TARİHİNİN EN BÜYÜK KIŞ POGRAMINI HAZIRLADI
 
Daldrup'un verdiği bilgilere göre Alltous, tarihinin en geniş kış programını hazırladı. Kış sezonunda müşteri sayısında ve gelirlerde yüzde 3 büyüme hedefleyen Alltours, 3 bin 400 oteli programına aldı.    
   
Alltours'un kış dönemi için en büyük kapasite arttırdığı ülkenin Mısır olduğu, Tunus ve Türkiye kapasitesinde de artışa gittiği bildirildi.


Bu Haber 12.06.2018 - 15:32:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.