Alaiye Otelleri'ne yeni bir 5 yıldız daha geliyor

Alaiye Otelleri'ne yeni bir 5 yıldız daha geliyor
Alaiye Otellerinin Genel Müdürü Selim Soylu, Turizm Güncel'e değerlendirmelerde bulundu. Mayıs ayında yeni bir beş yıldızlı deluxe otel açacaklarının haberini veren Soylu, bölgesel turizm anlamında Türkiye'nin uzun vadedki tek rakibinin ise Mısır olduğunu söylüyor.


Turizm Güncel

Şirketlerinin merkezinin Alanya’da olduğunu belirten Alaiye Hotels’in Genel Müdürü Selim Soylu, şu anda bir tanesi 5 yıldızlı olmak üzere, iki otellerinin olduğunu söyledi. Bunlardan biri Alanya’daki 5 yıldızlı Alaiye Resort & Spa, diğeri ise Alanya merkezde bulunan 4 yıldızlı Alaiye Kleopatra Hotel & Apart.

Soylu, Mayıs’ta yeni bir otel daha açacaklarını belirterek, “ Bu otel 290 odalı, 5 yıldızlı ve deluxe bir otel olacak” diyor.

Şu anda morallerinin çok iyi olduğunu belirten Soylu, geçen yıl çok güzel bir sezon geçirdiklerini ve 2011’in  daha güzel bir sezon olacağını düşündüklerini belirtti.

BÜTÜN FUARLARA KATILIYORUZ


Uluslararası bütün fuarlara katılmaya gayret ettiklerini belirten Soylu, şu an katıldıkları tüm fuarlardan elleri dolu olarak döndüklerini belirtiyor. Bu kapsamda iç pazara dönük pazarlama faaliyeti amacıyla EMITT Fuarına da katıldıklarının altını çizen Soylu, EMITT Fuarı’nın sadece bir iç pazar fuarı olmaktan çıkarak  Türkiye’deki otelciler için hem bir iç pazar hem de dış pazarlama fuarına dönüştüğünü söyledi. 

BAŞKALARININ MUTSUZLUĞU ÜZERİNE KURULAN MUTLULUKLAR BENİ RAHATSIZ EDİYOR

Soylu, “Mısır ve Tunus’ta yaşanan olumsuz gelişmelerden kaynaklı Türkiye daha ciddi bir turist alma sürecine girdi. Ancak bu beni rahatsız ediyor. Başka insanların mutsuzluğu ve kayıpları üzerinden oluşan bir artış ve karlılık aslında beni çok rahatsız ediyor. Türkiye, Akdeniz çanağındaki destinasyonlarda yaşanan huzursuzluklardan dolayı bir değer artışı yaşamadı. Bunun çok küçük bir etkisi var diyebiliriz” diyerek Mısır ve Tunus’taki olaylardan duyduğu rahatsızlığı da dile getirdi.

MISIR ÇOK ETKİLİ PAZARLAMA TAKTİKLERİNE SAHİP BİR ÜLKE

Soylu, “Ben her platformda şunu söylüyorum: Mısır çok etkili pazarlama teknikleri ve faaliyeti olan bir ülke. Bunu neredeyse her fuarda çok net bir biçimde görüyoruz. Mısır’da olayların durulması ve devamında fiyat indirimine gitme olasılığının Türkiye’yi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Ancak uzun vadede baktığımızda Mısır, bu bölgede Türkiye’ye rakip olabilecek tek ülke”

 


Bu Haber 23.02.2011 - 17:13:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.