ANEX Tour, 2024'ü kalite yılı ilan etti 

ANEX Tour, 2024'ü kalite yılı ilan etti 
ANEX Tour 2024 yılında, önümüzdeki dönemde ürün yelpazesini ve çalışma şeklini de etkileyecek bir kalite kontrol süreci başlatıyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

ANEX Tour, 2024 yılının ana hedeflerinden birini tatilin tüm aşamalarında kalite kontrolü yapmak olarak belirledi. Ancak bu sadece iç süreçleri değil, aynı zamanda müşterilerden ve partnerlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda ürün yelpazesi politikasının gözden geçirilmesini ve şirketin çalışmalarında bir takım değişiklikler yapılmasını da beraberinde getirecek. 

ANEX Tour Rusya  CEO'su Eldar Musaoğlu "Şirketimiz 2024'ü 'kalite yılı' ilan etti. Çalışanlarımıza yönelik eğitimler düzenleyerek, kalite ilkelerimizi genişleterek ve adımlarımızın ortak hedeflere ulaşması için yurt dışındaki ortaklarla müzakere ederek daha iyi olacağız." dedi.

Turistlerin ve acentelerin talepleri analiz edildi

Geçtiğimiz yıllarda turistlerden ve seyahat acentelerinden gelen talepleri analiz eden ANEX Tour; kişiselleştirme ve yüksek hizmet standardı beklentisine dönük ciddi ve büyüyen ve değişen bir trend olduğunu belirledi. Giderek daha fazla sayıda turistin üst düzey servis almak istediğini belirten şirket, bunun hem otel, hem uçak ve bireysel hizmetler için geçerli olduğuna dikkat çekiyor. Tüm bunlar, ANEX'in önümüzdeki yıllarda nelere çaba harcaması be dikkat etmesi gerektiği konusunda net bir anlayış sunuyor.

Bütünsel ve entegre bir çalışma

Hizmet kalitesiyle sadece 'rehberlerin nezaketini' veya 'aracın zamanında gelmesini' kastetmediğinin altını çizen ANEX Tour, bunun hem tur operatörünün hem de incoming şirketinin her çalışanının dahil olduğu, bir müşteriyle veya partnerle her seviyedeki iletişimde kaliteli çalışmaya yönelik bütünsel ve entegre bir çalışmayı ifade ettiğini belirtiyor.  

ANEX'in kaliteye dönük çalışmaları hem tur operatörünün Rusya ayağında hem de destinasyonlardaki incoming şirketlerinde eş zamanlı olarak yürütülüyor. Bu çerçevede nisan ayında, ANEX Tour'un yeni standartlarına ilişkin olarak rehberlere ve diğer çalışanlara iki aşamalı eğitimler verildi. Eğitimin üçüncü ve final aşamasının ise yüksek sezon başlamadan yapılması planlanıyor. 

ANEX Tour Basın Servisi, çalışanların yüksek katılım gösterdiği eğitimlerin büyük fayda ve etki sağladığını açıkladı. Açıklamda, bunun da çalışanların ve ortakların şirketin değerlerini ve planlarını paylaştığına dair güven verdiği ifade edildi.

Kaynak: ATOR Bülteni


Bu Haber 15.05.2024 - 13:40:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.