Ulusoy 9 ay önceden adaylığını açıkladı 'emanet reyleri geri alacağım' dedi

Ulusoy 9 ay önceden adaylığını açıkladı 'emanet reyleri geri alacağım' dedi
Başaran Ulusoy ilk kez Turizm Güncel’e adaylığını açıkladı: Emanet reyleri geri alacağım!


Eda Özsoy – Turizm Güncel

Bu yılın sonunda 6/7 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan TÜRSAB seçim maratonu erken başladı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, yeniden aday olacağını ilk kez Turizm Güncel aracılığıyla turizm sektörüne duyurdu.

ERZURUM’DA DOĞAN DAĞLI MI?

22 yıldır TÜRSAB bünyesinde çalışan Ulusoy, bu yıl ITB Berlin Fuarı’na katılarak acentecilerle bir araya geldi.

Öncelikle Kuşadası’na yapılan Efes Kongre Merkezi’nin yeriyle ilgili eleştirileri yanıtlayan Ulusoy, “Kuşadası için ‘Allah’ın dağı’ diyenler var. Biz dağdakini de severiz, bayırdakini de severiz. Yani şimdi Erzurum'da doğana ‘dağlı mı’ diyeceksiniz? Oraya yatırım yapmayacak mıyız? Antep'e yatırım yapıyoruz. Şimdi orası uzak diye biz bakmayacak mıyız? Bizim için bu ülkenin 81 vilayeti eşittir” dedi.

SEKTÖRE DİKENSİZ BAHÇE BIRAKACAĞIM

Memleketin kavgaya değil huzura ihtiyacı olduğunu anımsatan Başaran Ulusoy, yıllardır TÜRSAB içinde kavgasız gürültüsüz çalıştığını anlattı.

Kimsenin kendisini bazı kavgaların içine çekmeye hakkı olmadığını kaydeden Ulusoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Arkadaşlarımız böyle bir ortamda bu sefer daha da fazla görevde kalmamı istiyorlar. Yapacak daha çok şeyim var. “’Bize dikensiz bahçe bırak ondan sonra git’ diyorlar.  Demek ki daha diken temizleyeceğim...

Yola devam. Benim burada dikkat ettiğim husus, ayrım yapmadan yoluma devam ediyorum. Kimse bana demesin ‘bana bunu yaptın’ diye... Ben eşit davranırım, insanlığım da onu icap ettirir.“

KİMSENİN İĞNELEMEYE HAKKI YOK

Ben ne söyleyeceğimi değil ne söylemediğimi hesap ederim. Ve kararlıyım ama camiaya laf ettiğin zaman orada dururum. Tüm sektöre ‘barış’ diyorsunuz ama kalkıp kimseyi iğnelemeye kimsenin hakkı yok.

BU CAMİA KİMİ SEÇECEĞİNİ BİLİR

Valla bu camia kimi seçeceğini bilir, kimi seçmeyeceğini de gayet iyi bilir. Ben geçen sene ‘göreve talip değilim’ diye bazı arkadaşlar, bazı emanet reyleri devir aldılar. Emanet reyler tekrar geri gelir. 6-7 Aralık’ta tüm üyelerimizi bekliyoruz genel kurulumuza bekliyoruz.

Sizin aracılığınızla söylüyorum, bu seçim önemli bir seçimdir. Başkan’ın açıklayacakları var, konuşacakları var kongrede. Herkes beklesin beni... “


Bu Haber 12.03.2015 - 19:23:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Cengiz Kellekci 13.03.2015 - 10:55

    Basaran Ulusoy Baskanımız kenisi isteyerek aday oldugu surece zaten ilelebet baskanımızdır.Guvenimiz sonsuzdur ve emekleri yadsınamaz.Ben yine iddia ediyorum kenisi aday oldugu surece zaten kimle yarısırsa yarıssın ceketini koysa sandalyeye en az 1000 oy alır.Ama tabii tum aday olacaklara da simdiden basarılar dilerim.Sonucta Turizm ve Turizmciler kazanir insallah.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.