Murat Ersoy EMA yönetim kuruluna seçildi

Murat Ersoy EMA yönetim kuruluna seçildi
AtlasGlobal Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'un, Avrupa-Akdeniz-Arap Ülkeleri Birliği'nin (EMA) yönetim kurulu üyeliğine seçildiği açıklandı.



Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen genel kurulu toplantısında Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy EMA Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Birliğin başkanlığını ise Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff’ yürütüyor.

''STRATEJİK BİR YERE SAHİP''

Murat Ersoy konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “EMA, Avrupa ve Akdeniz çanağında yer alan ülkeler arasında işbirliği sağlanması konusunda önemli bir rol oynuyor. Ayrıca sürdürülebilir ortaklıklar kurulmasında da stratejik bir yere sahip. Atlasglobal olarak faaliyet gösterdiğimiz bölgeler arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesini destekliyoruz. Bunun için de belirli ülkelerde yatırımlar gerçekleştiriyoruz. İkili ülke ilişkilerini geliştiren ve ticari ilişkilerin önünü açan tüm platformlarda yerimizi alacağız” dedi.

''KOBİ'LER İÇİN ÖNEMLİ İŞ OLANAKLARI SUNUYOR''

EMA Genel Kurulu Toplantısı’nda 19 kişilik yönetim kuruluna seçilen Ersoy, “EMA, Avrupa ve Akdeniz çanağında yer alan ülkelerin iş birliğinin sağlanması konusunda önemli bir rol oynuyor. Ayrıca, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için (KOBİ) çok önemli iş olanakları sunmasının yanı sıra sürdürülebilir ortaklıklar kurulmasında da stratejik bir yere sahip” değerlendirmesini yaptı.

EMA’nın sadece ekonomi çevrelerine yönelik bir platform olmadığını belirten Ersoy “EMA, sosyal ve çevresel bakımdan sürdürülebilirlik, kurumsal sosyal sorumluluk ve kadınların iş dünyasında daha fazla söz sahibi olması gibi konularda da çalıştaylar düzenleyerek ekonomik ve kültürel gelişime de destek veriyor” diyerek sözlerini tamamladı.







Bu Haber 11.09.2017 - 10:58:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.