Dedeman, yurt dışındaki üçüncü oteli Park Dedeman Almaty’i açtı

Dedeman, yurt dışındaki üçüncü oteli Park Dedeman Almaty’i açtı

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da Park Dedeman Almaty otelini açtı.


Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan Park Dedeman Almaty ile yurt dışındaki aktif üçüncü otelinin kapılarını misafirlerine açtı.

Otel, 110 odanın yanı sıra garden restoranı ve roofu, toplantı odaları, spor salonu, spa’sı, fitness salonu ve kapalı havuzu ile hizmet verecek.   

Almatı’da gerçekleştirilen açılış törenine, Türkiye’nin Almatı Başkonsolosu Evren Müderrisoğlu, TAV Havalimanları Holding A.Ş Kurumsal İletişim Müdürü Alper Topçu, Almatı Şehri Turizm Departmanı Başkanı Galiye Tokselova, DO-KAR Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Mutlu Doğru başta olmak üzere birçok davetli katıldı. 

“İki dost ülkenin kültür ve ticaret köprüsünün bir parçası olmak üzere bir araya geldik”

Açılış töreninde konuşan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Banu Dedeman i Kazakistan’daki ilk Dedeman oteli 2014 yılında Öskemen’de açtıklarını hatırlattı. Dedeman; “Şimdi ise Park Dedeman Almaty ile buradaki ikinci yuvamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Kardeş ülke Kazakistan’ın muhteşem tarihini, gastronomisini ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen turistlere ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı içindeyiz. Park Dedeman Almaty, farklı deneyimlerin yaşandığı, önemli anların kutlandığı ve gezginlerin yeni maceralar planladığı bir buluşma noktası olacak. Odalarımız, salonlarımız ve tüm mekanlarımızla, dünyanın dört bir yanından misafirlerimizi ağırlamaya, Dedeman misafirperverliği ile onlara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırız. ‘Herkesin Dedeman’ı’ olma vizyonumuzla, sizleri otellerimizde yüksek standartlarda bir deneyimle ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Astana’dan Aktau’ya kadar Kazakistan’ın farklı şehirlerinde varlığımızı genişletme arzumuzla; turizm alanındaki bilgi birikimimizi paylaşacak, satış ve pazarlama gücümüzle rekabet avantajı sağlayacak ve Dedeman Loyal Club üyelerimize daha geniş bir hizmet kapsamı sunacağız” dedi.



Bu Haber 09.03.2024 - 10:15:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.