Accor Türkiye ticari departmanlarını kadınlara emanet etti

Accor Türkiye ticari departmanlarını kadınlara emanet etti

Accor Türkiye’nin üst düzey yönetimine dört yeni görevlendirme gerçekleştirildi.


Accor, Türkiye operasyonunda önemli bir adım atarak ticari departmanını kadın yöneticilere teslim etti.

Accor Türkiye Premium, Orta Ölçekli ve Ekonomik Markalar Ticari Direktörü olarak görevlendirilen Aysun Dolanbay, Accor bölgesel ekibine Swissôtel The Bosphorus İstanbul'daki satış ve pazarlama direktörü olarak görev yaptığı ve Swissôtel'in Accor'a entegrasyonunu denetlediği pozisyondan katıldı. Dört ülkede lüks ve premium oteller için farklı ticari liderlik kapsamlarını yöneten, 18 yıllık otelcilik sektöründeki deneyimi Türkiye ile Orta Doğu'da Ritz-Carlton, Hyatt ve Kempinski gibi otellerde satış ve pazarlama rollerini içeren Dolanbay, her tesisin başarılı bir ticari strateji uygulamasını sağlayarak tesis liderlik ekiplerine stratejik rehberlik sunmayı amaçlıyor.

Accor Sahra Altı Afrika & Türkiye Premium, Orta Ölçekli ve Ekonomik Markalar Dijital Direktörü olarak görevlendirilen Tuğba Demirel Çakar, Accor'da dijital pazarlama müdürü olarak göreve başladı ve yedi yıl boyunca bu becerilerini geliştirdi. Accor öncesinde Booking.com'da oteller için fiyat ve müsaitlik uzmanı ve koordinatörü olarak görev yaptığı dönemlerde veri analizi, oran paritesi stratejilerini geliştirme ve yeni otel web sitelerinin koordinasyonunu sağlama gibi sorumlulukları bulunuyordu. Çakar’ın konuk ilişkileri, satış ve koordinasyonun çeşitli yönlerini kapsayan otelcilik sektöründeki yolculuğu ise Grand Hyatt Istanbul ve Park Hyatt Istanbul-Macka Palas, Four Seasons Hotels and Resorts, Mövenpick Hotels & Resorts ve kariyerinin başındaki Front Office Clerk olarak çeşitli rolleri içeriyordu.

Accor Türkiye Premium, Orta Ölçekli ve Ekonomik Markalar Gelirler Yönetimi Direktörü olarak göreve getirilen Cansu Gürcan Ülgez, konaklama gelir yönetimi alanında Accor, Wyndham ve Hyatt markalarında 10 yılı aşkın deneyime sahip. Ülgez, yeni görevinde ise Accor’un Türkiye’deki otellerinin gelir performansının artırılmasından sorumlu olacak. Bu doğrultuda Ülgez’in odak noktası; gelir yönetimi yeteneklerini geliştirmek, gelir yönetimi liderlerini ve en iyi uygulamaları desteklemek, süreçleri iyileştirerek Accor’un Türkiye’deki gelir yöntemi kültürünü geliştirmek olacak.

Accor Türkiye Premium, Orta Ölçekli ve Ekonomik Markalar Pazarlama & İletişim Direktörü Simge Güzel Öğüt ise turizm ve otelcilik alanında 26 yılı aşkın deneyime sahip. Yolculuğuna Kanada'daki Mount Saint Vincent Üniversitesi'nden mezun olarak başlayan ve burada pazarlama alanında çift ana dal yapan Güzel; Türkiye'deki Ceylan Intercontinental, Holiday Inn, Crowne Plaza ve Milli Saraylar gibi ünlü kuruluşlardan Kanada'daki Fairmont Hotels & Resorts'a kadar çok çeşitli coğrafyalarda görev aldı. Türkiye'ye döndükten sonra Accor'da 17 yılını satış, kalite ve sadakat departmanı gibi çeşitli departmanlarda çalışan Güzel, şu anda Accor Türkiye'de pazarlama ve iletişim direktörü olarak, stratejik girişimlere öncülük ediyor. Ayrıca hedef kitlede yankı uyandıracak ilgi çekici aksiyonlar hazırlarken, aynı zamanda kapsamlı pazarlama ve iletişim direktiflerini de denetliyor.



Bu Haber 20.03.2024 - 11:29:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yorum

    İsimsiz 22.03.2024 - 03:28

    Truzimde gençlerimiz bitiyor az maaş ve çok çalışma sağlanıyor yabancılar bizden ustun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.