Titanic Deluxe Bodrum kapılarını açtı

Titanic Deluxe Bodrum kapılarını açtı
Titanic Hotels, Bodrum Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı.

 
80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan, Bodrum’da ilk ve tek yürüyen merdiven sistemine sahip otel olarak dikkati çeken, denize sıfır olarak konumlanan ve 400 metrelik sahil bandına sahip Titanic Deluxe Bodrum, misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil sunma iddiasıyla yola çıktı. 

Açıldığı ilk gün itibariyle misafirlerini ağırlayama başlayan Titanic Deluxe Bodrum, konaklama alternatiflerinden spor aktivitelerine, Spa’dan çocuk kulübüne, dünya lezzetlerini sunan restoranlardan su parklarına kadar pek çok hizmet sunuyor.
 
Standart, Superior, Family, Deluxe ve Villa özelliklerinde farklı konaklama alternatifleri sunan Titanic Deluxe Bodrum, dekorasyonunda modern mimari ile doğallığı birleştirdi. 

 
Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranları ve iddialı lezzetleri ile de öne çıkan Titanic Deluxe Bodrum’da yer alan A’ la Carte restoranları Pascarella, Begonvil, Sunset ve The Beef Grill Club tüm dünya mutfaklarını müşterilerinin hizmetine sunuyor. Otelde ayrıca fitness merkesi, BeFine Spa, açık ve kapalı yüzme havuzları, su kaydırakları ve ısıtmalı villa havuzları bulunuyor. 


 
 



Bu Haber 04.05.2016 - 10:24:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.