IHG’de ‘Yılın En İyi Açılış Oteli Genel Müdürü’ ödülünü Uğur Bür kazandı

IHG’de ‘Yılın En İyi Açılış Oteli Genel Müdürü’ ödülünü Uğur Bür kazandı

InterContinental Hotels Grup tarafından verilen "Yılın En İyi Açılış Oteli Genel Müdürü" ödülünü Crowne Plaza Ankara Otelinin genel müdürü Uğur Bür kazandı.


Crowne Plaza Ankara otelinin genel müdürü Uğur Bür, InterContinental Hotels Grup (IHG) tarafından "Yılın En İyi Açılış Oteli Genel Müdürü" seçildi.

Uğur Bür’ün hem yönetimsel hem rakamsal hem de misafir memnuniyeti anlamında tesisin ilk yıla ilişkin tüm hedeflerini gerçekleştirdiği belirtilen açıklamada, Milano’da yapılan Güney Avrupa Genel Müdürler Konferansında otel açılışına sağlamış olduğu etkiden dolayı Bür’ün bu ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Otelin genel müdürü Uğur Bür, ödül ile ilgili “Bu prestijli ödülü almaktan dolayı çok gururluyum. Bu başarı aynı zamanda Crowne Plaza Ankara otelinde uyguladığımız özel hizmet anlayışımızı sergileyen ve zorlu bir pazarda mükemmel bir otel açılışı sağlayan özverili ekip arkadaşlarımın başarısıdır. Ayrıca yatırımcımız Angora Birikim A.Ş.’ye de bu önemli pozisyonda beni her zaman destekledikleri ve uzun yıllardan sonra Ankara’ya yapılmış en yeni, en modern 5 yıldızlı yatırım ile Crowne Plaza markasını yeni adresine getirdikleri için çok teşekkür ederim. Crowne Plaza-IHG farkını tekrar Ankara’da misafirlerle buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Crowne Plaza Ankara, 26 Mayıs 2022 tarihinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Crowne Plaza Ankara’da 3 bin kişi kapasiteli toplantı salonları ile etkinliklere ev sahipliği yapan Kongre Merkezi, Aura Restaurant, One Bar, Rooftop Club Lounge ve Spa Vita ile hizmet veriyor.



Bu Haber 28.03.2023 - 08:52:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.