Monica Bellucci ve Maye Musk Peninsula İstanbul’un açılışına gelecek

Monica Bellucci ve Maye Musk Peninsula İstanbul’un açılışına gelecek

Peninsula Grubunun İstanbul’da açmaya hazırlandığı lüks otelin açılışına çok sayıda ünlü ismin katılacağı, bunlardan ikisinin de Monica Bellucci ve Maye Musk olduğu belirtildi.


Peninsula Grubunun 300 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği İstanbul-Galataport’taki The Peninsula İstanbul’un açılışına dünyaca ünlü isimlerin katılacağı belirtildi. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt’un yazısına göre uzun bir listeden oluşan davetliler arasında Monica Bellucci ve Elon Mask’ın annesi Maye Musk da bulunuyor. Cankurt’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Otelin, dünya çapında ses getirecek bir açılış yapacağını öğrendim. Bunun için yıldız oyuncu ve modelleri açılışa davet etmişler. Sır gibi sakladıkları uzun bir davetli listeleri varmış ancak ben ikisini öğrendim. Biri, İtalyan film yıldızı Monica Bellucci. Diğeri ise bir model ama yaşı ve oğlundan dolayı çok büyük ilgi görüyor. O model; Maye Musk... Son yılların en çok konuşulan ismi olan iş insanı Elon Musk'ın annesi. 50 yıl önce başladığı modelliğe hâlâ devam eden 74 yaşındaki Maye Musk, otelin açılışı için İstanbul'a gelecek. Bakalım açılışta başka hangi yıldızlar olacak, bekleyip göreceğiz...”



Bu Haber 17.12.2022 - 11:26:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.