İşte Peninsula Istanbul’un açılış tarihi ve oda fiyatı

İşte Peninsula Istanbul’un açılış tarihi ve oda fiyatı

Peninsula Hotels’in İstanbul’da yaptığı lüks otelin açılış tarihi ve oda fiyatı belli oldu.


Dünyanın önde gelen lüks otel zincirlerinden Peninsula Hotels’in İstanbul’da kendi yatırımıyla hayata geçirdiği The Peninsula Istanbul’un 14 Şubat 2023 tarihinde açılacağı açıklandı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, tesisin rezervasyonlara açıldığı kaydedildi.

The Hongkong ve Shanghai Hotels, Ltd. Operasyonlardan Sorumlu Başkanı Peter Borer ise, “The Peninsula Istanbul'un açılışı, markamız ve lüks seyahat tutkunları için muhteşem bir yeni dönemi temsil ediyor. Yeni projemiz ile en seçici seyahat hayallerini gerçekleştiren muhteşem bir lokasyon sunmaktan mutluluk duyarız.” dedi.

40-49 metrekareden başlayan büyüklükteki 177 odasıyla misafirlerine farklı konaklama alternatifleri sunan The Peninsula İstanbul’un açılışa özel 1.050 euro fiyat çıktığı ifade edildi. Tesiste yer alan Peninsula Suit ise 540 metrekare büyüklüğünde.

The Peninsula Istanbul, özel etkinlik mekanları birçok farklı seçeneğe sahip olmakla birlikte, teras ile birleştirildiğinde yemekli bir davet için 820, kokteyl davetleri içinse 1.300 misafir ağırlayabilen büyük bir balo salonuna sahip. Buna ek olarak, otelde iki özel konferans salonu, özel yemek ve şarap tadım alanları ve Boğaz manzaralı çiçekli bahçeler arasında çok sayıda açık hava alternatifi de yer alıyor.



Bu Haber 07.11.2022 - 11:21:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.