Sorti Kimya temizlik ürünlerinin internet sitesi hizmette

Sorti Kimya temizlik ürünlerinin internet sitesi hizmette
Sorti Kimya temizlik ürünleri market.sorti.com.tr adında bir internet sitesi kurdu.


Temizlik ve hijyen denince Antalya’da akla ilk gelen marka Sorti Kimya, ürünlerine daha kolay ulaşılabilmesi için tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine market.sorti.com.tr online satış sitesini kurdu. Ev hanımları, öğrenciler, işletmeler, turistik tesisler, sağlık ve eğitim kurumlarının tercihi Sorti Kimya, market.sorti.com.tr online satış sistemi ile bireysel talepleri sağlıklı ve doğaya zarar vermeyen ürünleri ile karşılayıp tüketicilerin çözüm ortağı oluyor.

market.sorti.com.tr satış sisteminde yer alan ürünler; Sorti konsantre çamaşır yumuşatıcısı, sıvı çamaşır deterjanı, leke çıkarıcı, sprey metal parlatıcı, plastik, küf temizleyici, banyo, tuvalet temizleyici, genel temizlik maddesi, kireç çözücü, lavabo açıcı, ekstra yağ çözücü, sıvı bulaşık makinesi deterjanı ve sıvı elde yıkama bulaşık deterjanı yer alıyor. Temizlik ürünlerinin yanı sıra tüketiciler tarafından beğenilen zambak, soft, tütün, limon kolonyası da koku grubunda satışa sunuluyor. Kimyager bir aile şirketi olan Sorti Kimya’da ürünler özel formüllerle üretiliyor.
Sorti Kimya ürünleri, tencere, halı, lavabo, kıyafet, fayans gibi çıkmayan zorlu lekelere karşı etkili deterjanları ile fark yaratıyor. Marka, çocuklara zarar vermeyen ürünleri ile de ailelerin tercihi oluyor.

market.sorti.com.tr online satış sitesinden tercih edilen ürünler, ‘bir tık’ ile seçilip kolayca sepete eklenip Türkiye’nin her şehrine kolayca gönderiliyor. 50 TL ve üzeri alışverişlerde ise kargo ücreti talep edilmiyor.



Bu Haber 15.01.2015 - 09:56:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.