Rus pilotun ailesine Kemer'de ev teklifi ortalığı karıştırdı, MHP'den flaş adım

Rus pilotun ailesine Kemer'de ev teklifi ortalığı karıştırdı, MHP'den flaş adım
Rusların Türkiye'de en .ok tercih ettiği destinasyon Kemer'in Belediye Başkanı Mustafa Gül, düşen uçakta hayatını kaybedeb pilotun ailesine teklif edilen evle gündeme geldi. Pilotun ailesi Mustafa Gül'ün ev teklifini reddederken, MHP de Kemer Belediye Başkanı'nı partiden atmak için harekete geçti.


Düşürülen uçağın pilotunun ailesine Kemer'de ev vermeyi teklif eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül çifte şok yaşadı. Aile söz konusu teklifi geri çevirirken, Mustafa Gül de MHP'den ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

''RAHATSIZ EDECEĞİ BELLİYDİ''

Partisinin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Mustafa Gül ise Rus pilotun ailesine ev verme kararının arkasında olduğunu söyledi. Başkan Gül, “Tabi ki böyle, çok önemli bir olayın partimizi yükseltecek, partiyi modern bir düzen içerisine sokacak böyle özel bir haberin onları rahatsız edeceği zaten kesindi. Tabi çok öteye gitmemek lazım; Sinan bey gibi parlayan bir yıldızı, Meral Akşener gibi parlayan bir yıldızı milletvekili adayı göstermeyen, partiden atan insanların beni atmaları gayet normal bir şeydir. Kendimle gurur duyuyorum. Kemer için çok olumlu bir şey yaptığımıza inanıyorum. Biz mağdur bir insanın ailesine burada ömür boyu yaşayacak bir mekan vermek için bunu yaptık” dedi.

RUS PİLOTUN AİLESİ EV TEKLİFİNİ REDDETTİ

Öte yandan düşürülen Rus uçağının hayatını kaybeden pilotunun yakınları, "Kemer'de ev hediye edilmesi" teklifini reddetti.

Pilot Oleg Peşkov'un kardeşi Pavel Peşkov, Türk tarafından herhangi bir tazminatı kabul etmeyeceklerini belirterek "Bizim böyle bir düşüncemiz bile olmadı" dedi. Peşkov, "Eğer tazminata karar verilse bile bunu almayacağız. Bu sadece onur kırıcı bir şey değil, korkunç bir şey" dedi.


Bu Haber 02.07.2016 - 09:47:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.