Akay Turizm, Novaturas yetkililerini Antalya’da ağırladı

Akay Turizm, Novaturas yetkililerini Antalya’da ağırladı

Akay Turizm, Baltıkların önde gelen tur operatörü Novaturas ve alt acentelerini Sherwood Exclusive Kemer Otel’de ağırladı.


Akay Turizm’in partneri olan Baltık ülkelerinin önde gelen ulusal tur operatörü Novaturas'ın çalışanları, yöneticileri ve üst yönetim kadrosu 20-24 Ekim tarihleri arasında Sherwood Exclusive Kemer Otel’de bir araya geldi.

Organizasyonun son günü  düzenlenen gala gecesinde ise Akay Travel ve Sherwood Exclusive Kemer özel plaketlerle ödüllendirildi..

Organizasyonun ardından Novaturas ekibi, sektördeki paydaşları ile bir araya gelmek ve sezon değerlendirmesi yapmak için Antalya Turizm Fuarı'na katıldı. 

Akay Travel Genel Müdürü Deniz Yolaç, organizasyon hakkında şunları söyledi: "Bu organizasyon, partnerimizin başarılarına katkıda bulunacak bir deneyim oldu. Sherwood Oteller grubunun da desteği ile katılımcılar arasında işbirliği ve takım ruhunu daha da ileriye taşımak için harika bir fırsat oluşturduk.   Antalya Turizm Fuarı'na katılarak sezon değerlendirmesi yapmak, önümüzdeki sezonla ilgili görüşmeler yapmak da önemliydi ve bu organizasyonun da vermiş olduğu enerji ile birlikte daha güçlü bir şekilde ilerlemeye hazırız."



Bu Haber 02.11.2023 - 15:48:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.