'İstanbul Turizm Ödülleri' için aday belirleme süreci başladı

'İstanbul Turizm Ödülleri' için aday belirleme süreci başladı
İlk defa 2008 yılında verilmeye başlanmış olan, İstanbul turizminde değer yaratmayı amaçladığımız ve İstanbul’un tüm turizm camiasının ortak ödülleri olarak inşa ettiğimiz, bu yıl dördüncüsü verilecek olan İstanbul Turizm Ödülleri’nde çalışmalar hızlandı.


Konuyla ilgili olarak İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili tarafındna yapılan açıklamada şunlar belirtildi:
 
 
"İstanbul’da turizm alanında değer yaratıcı, nitelikli çalışmalar yaparak İstanbul turizminin gelişmesine ciddi katkılar sağlayan kişilere verilmekte olan Turizm Ödülleri, müdürlüğümüz koordinasyonunda, turizm sektörüyle ilgili birçok kurumun yöneticileriyle, turizmin önde gelen seçkin kişilerin oluşturduğu bir seçici kurul tarafından, tüm turizm camiasından gelen ödül adayı önerilerinin değerlendirilmesi sonucunda belirlenmektedir."
 
"Gezen insan figürü şeklinde kültür turizmine vurgu yapan bronz heykeller olarak tasarlanan ödüller; etkinlik ödülü, özel ödül, yaratıcı proje ödülü ve onur ödülü olmak üzere dört kategoride verilmektedir."
 
“Ödül adaylarının belirlenmesi için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcı bir yol izlenecek. Müdürlüğümüz web sitesinde oluşturulan form doldurularak aday önerileri gönderilebilecek, böylelikle ödülleri alacak kişilerin belirlenmesinden organizasyonun gerçekleştirilmesine kadar tüm aşamalar turizm sektörünün katılımı ve işbirliğiyle gerçekleşmiş olacak. www.istanbulkulturturizm.gov.tr adresinde, duyurular bölümünden detaylı bilgi ve Ödül Adayı Öneri Formuna ulaşılabilir. Bütün İstanbul turizm camiasının etkin katılımını bekliyoruz.” 
 


Bu Haber 23.02.2012 - 19:44:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.