İstanbul Lütfi Kırdar'a AIPC Kalite Ödülü

İstanbul Lütfi Kırdar'a AIPC Kalite Ödülü
Ulusal ve uluslararası binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan İstanbul Lütfi Kırdar, dünyada yalnızca 28 kongre merkezinin sahip olduğu AIPC Kalite Standartları Ödülü’nü aldı. 10 farklı kategorinin incelendiği denetim sonucunda kazandığı sertifika ile kalite standartları alanındaki başarısını tescillemiş oldu.


Hızla büyüyen kongrecilik sektörünün önde gelen kurumlarından İstanbul Lütfi Kırdar, AIPC - The International Association of Convention Centres / Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği Kalite Standartları Ödülü’nü almaya hak kazandı. AIPC Kalite Standartları denetimini başarı ile tamamlayarak Türkiye’de ilk, dünyada ise yalnızca 28 kongre merkezinin sahip olduğu bu ödül ile İstanbul Lütfi Kırdar, başarısını uluslararası alanda da göstermiş oldu.

Kongre merkezlerinin başarılarını onaylamak ve belgelemek amacıyla endüstri temelli sertifikalandırma yapan program, endüstride özel olarak sunulan tek sertifika çeşidi olarak öne çıkıyor. Program, İstanbul Lütfi Kırdar da dahil olmak üzere yöneticilerin ve müşterilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamaya yönelik olması sebebiyle de büyük önem taşıyor.

İstanbul Lütfi Kırdar’ın başarıyla tamamladığı program standartları Müşteri Hizmeti, Operasyon ve Tesisler Kalitesi, Çalışan İlişkileri, Toplum İlişkileri, Çevre Sorumlulukları, Tedarikçi İlişkileri, Endüstri İlişkileri, Koruma ve Güvenlik, Sağlık ve Finansal Bütünlük konularını kapsayan 10 ana alanı kapsıyor. Kongre turizminde önemli toplantılara imza atan İstanbul Lütfi Kırdar; kazandığı AIPC Kalite Standartları Ödülü ile sanat, kültür ve iş dünyasının beklentilerini aynı kalitede yanıtlamayı hedefliyor.

AIPC Kalite Standartları programı kapsamında geçirilen başarılı denetim süreci, bir nevi kusursuz ekip kurma çalışması olarak değerlendirilebiliyor. Bu çalışma, sonuca yönelik başarı ile ortak çaba içinde olan bütün yönetim ekibini kapsıyor. Günümüzde birçok merkez ve şehir arasında yaşanan yüksek rekabette, Kalite Standartları programı sertifikasına sahip olmak, sunulan hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini garantiliyor.


Bu Haber 27.10.2015 - 13:15:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.