Coral Holding’e ‘hizmet ihracatı’ ödülü 

Coral Holding’e ‘hizmet ihracatı’ ödülü 
Coral Holding ve iştiraklerinden ODEON Turizm İşletmeciliği "HİB 2022 Yılı Hizmet İhracatı Ödül Töreni"nde iki ödüle birden layık görüldü.

Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından Hilton İstanbul Bakırköy Otelde gerçekleştirilen "Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2022 Yılı Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Ödül Töreni"nde Coral Holding iştiraklerinden ODEON Turizm İşletmeciliği “Seyahat Acenteliği Hizmetleri” kategorisinde birinci, Coral Holding ise “Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler” kategorisinde üçüncü olarak iki ödülün birden sahibi oldu.

Oluşturduğu katma değer ve yarattığı istihdam olanakları ile Türkiye’nin en önemli sektörlerinin başında gelen hizmet sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlar, 18 farklı kategoride değerlendirildi. Başarılarından dolayı ilk üçe giren 54 firma ve kurumlara Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın açılışını yaptığı törende ödülleri verildi.

Coral Holding ve ODEON Turizm İşletmeciliği adına, Coral Holding Yönetim Kurulu Üyesi Behçet Özceylan’a ödülleri Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ile Muhasip Üye  Mehmet Erdoğan tarafından takdim edildi.


Bu Haber 16.11.2023 - 12:15:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.