IQUEEM’e, Yandex Ads Agency’den ‘Silver Partner’ ödülü

IQUEEM’e, Yandex Ads Agency’den ‘Silver Partner’ ödülü

IQUEEM, Yandex tarafından 2023'ün en iyi ajansları listesinde yer alarak ödül kazandı.


Yandex, 2023'ün en iyi ajanslarını Yandex Ads Agency’de ödüllendirdi.

Lujo, NG Phaselis Bay, Regnum Carya başta olmak üzere global ve yerel pek çok markaya hizmetler sunan ve turizm sektörüne stratejik danışmanlık veren dijital ve performans pazarlama ajansı IQUEEM, bu yılın öne çıkan "Remarketing" kategorisinde Silver Partner ödülüne layık görüldü.

IQUEEM Ajans Başkanı Berkun Meral konuya dair şu açıklamada bulundu:

“Yandex işbirliğimizde gösterdiğimiz performans, müşterilere özel ve etkili çözümler sunma vizyonumuzun bir yansıması. Bu ödülü sadece bir kazanım değil, aynı zamanda müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızın ve takım ruhumuzun bir göstergesi olarak kabul edebiliriz.”

Doğru paydaşlar ile çalışmak her daim başarı getirir. Dijitalleşmenin gün geçtikçe yaygınlaştığı günümüzde, bu alanda güçlü ve görünür olunmazsa bir adım geride kalmak mümkün. Doğru paydaşı seçmek için elbette sihirli bir formül yok ama bazı kriterlere dikkat edilebilir. Örneğin, ajans seçerken yenilikçi çözümler sunma kabiliyetine, ihtiyaçlara duyarlı ve etkili sonuçlar elde etme potansiyeline bakılmalı. Bunun yanı sıra, yapay zeka ve teknolojiyi reklam çalışmalarına entegre etmesi, anlık ölçümleme ve raporlama yapması, iş sürecine hakim olması kritik etkenler arasında yer alıyor. Turizm sektörü özelinde de farklı pazarları bilen tecrübeli, özel ekiplerin bulunmasına dikkat edilmeli. 2018’de Yandex platformlarının resmi partneri olduk. Bu süreçte gösterdiğimiz yüksek performans ile global çapta pek çok başarı elde ettik. Markaların alanında başarılı ajansları seçmeleri için bir referans olan Yandex Ads Agency’de bu prestijli ödül almaktan gurur duyuyoruz.”



Bu Haber 27.12.2023 - 13:56:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.