ICCA Akdeniz Bölge Başkanlığı'na Hicran Özbük seçildi

ICCA Akdeniz Bölge Başkanlığı'na Hicran Özbük seçildi
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Genel Müdürü Hicran Özbük, ICCA-Uluslararası Kongre ve Konvansiyonlar Birliği’nin, Mediterranean Chapter-Akdeniz Bölge Başkanı seçildi.



Özbük, iki yıl boyunca sürdüreceği başkanlık görevini 30 Haziran itibarıyla devraldı.

1963 yılında Hollanda’da kurulan ICCA; 90 ülkeden 1093 üye ile dünya kongre ve toplantı sektörünün önde gelen çatı kuruluşu olara faaliyet yürütüyor. Üyeleri arasında, şehir tanıtım ve pazarlama ofisleri, kongre ve toplantı düzenleyen uluslararası acenteler ve ağırlama hizmetleri sağlayan diğer şirketler bulunuyor. ICCA, veri tabanındaki kongre ve toplantı sayılarına göre her yıl şehirlerin ve ülkelerin dünya sıralamasındaki yerlerini açıklıyor.

ICCA'nın Akdeniz Bölgesi birimi 14 ülkeden, 116 üyeyi kapsıyor. ICCA Akdeniz Bölge üyeleri arasında Türkiye’nin yanı sıra; Fransa, İtalya, Yunanistan, Hırvatistan, Azerbaycan, İsrail, Sırbistan gibi ülkeler bulunuyor.

ICCA'NIN EN FAZLA ÜYESİ OLAN BİRİMİ

Hicran Özbük, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “ICCA’nın en fazla üyesi bulunan Akdeniz Bölgesi’nin başkanlığını devralmış olduğum için heyecanlıyım. Akdeniz Bölgesi üyeleri olarak birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hem bölgemizin, hem de ülkemiz ve şehrimizin mevcut kongre ve toplantı olanaklarını dünyaya daha rahat anlatabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyor olacağız” dedi.

Görevini, Yunanistan’dan Valentini Amarantidou’dan devralan Hicran Özbük’e, iki yıl boyunca Başkan Yardımcısı olarak yine Yunanistan’dan Eliza Tsolakou destek verecek.

İstanbul Shopping Fest genel müdürlük görevini de yürüten Özbük; aynı zamanda MPI Turkey Yönetim Kurulu Üyesi.


Bu Haber 05.07.2017 - 13:24:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.