Ceylan Ailesi’nden Akdeniz Üniversitesi’ne ve Antalya’ya anlamlı katkı

Ceylan Ailesi’nden Akdeniz Üniversitesi’ne ve Antalya’ya anlamlı katkı

Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Meme Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi, iş insanı Şükrü Ceylan ve ailesinin katkıları ile kapılarını açtı.


Akdeniz Üniversitesi’nde Dünya Kanser Günü dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın da katılımıyla Türkiye’de ilkler arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Meme Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi, Sherwood Hotels ve Ceysu gibi önemli markaları bünyesinde bulunduran Ceylan İşletme A.Ş’nin Kurucusu Şükrü Ceylan ve ailesinin bağış ve katkıları ile hizmete açıldı.

Şükrü Ceylan, eşi Seniha Ceylan ve kızı Emel Ceylan Köşk’ün de katıldığı açılış töreninde konuşan Rektör Özlenen Özkan, “Türkiye devlet kurumlarında bir ilk olarak bu merkezi açtık. Farkındalığı artırmak adına özellikle bu hafta açmak istedik. Meme kanseri ile çok sık karşı karşıya kalıyoruz. Meme kanseri sadece kadınlarda değil, erkeklerde de görülüyor. Biz hastalarımız içeri girsin her şeyi içeride olsun bitsin istedik. Tekrar evine gitsin, zaman kaybetmesin diyerek birçok merkezi burada topladık. Hastalarımızın tüm aşamaları bu merkezde yapılacak. Ekibimiz çok iyi, Antalya bu konuda çok şanslı. Yurt dışından da hastamız gelecek” dedi.

Merkezin açılmasına öncülük eden Şükrü Ceylan ise, “Merkeze ilk defa geldim ve çok mutlu oldum. Değerli hocalarımıza çok teşekkür ederim. Benim yaşım 73 oldu. Ama hayal kurmaya devam ediyorum. Herkesin hayal kurmasını ve hayalleri peşinde koşmasını diliyorum. Akdeniz Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve farklı eğitim öğretim kurumları ile her zaman yakın çalışıyoruz ve onların projelerine destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Böylece gençlerimizin ve öğrencilerimizin hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ailemle birlikte vatanımıza ve gençlerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 06.04.2024 - 11:35:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.