IATI, Antalyaspor'a forma sponsoru oldu

IATI, Antalyaspor'a forma sponsoru oldu
Antalyaspor 2 yıl boyunca IATI reklamlı formalarıyla ligde mücadele edecek.

IATI, Antalyaspor'a forma sponsoru oldu
IATI, Antalyaspor'a forma sponsoru oldu
IATI, Antalyaspor'a forma sponsoru oldu
IATI, Antalyaspor'a forma sponsoru oldu
 
IATI, Antalyaspor’un forma sponsoru olarak sportif faaliyetlere olan desteğini de kamuoyu ile paylaştı.
 
Forma sponsorluğu lansmanı için 20 Ekim tarihinde Antalya Kundu’daki Titanic Otel’de gerçekleştirilen törene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli protokol mensupları, IATI Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Yönetim Kurulu ve Dernek Yöneticileri, Antalyaspor futbolcuları, turizm ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı.
 
Törende  konuşan Levent Aydın, sporun tıpkı turizm gibi kitleleri birleştirici bir rolü olduğuna değinirken, Antalya’nın sporda da uluslararası bir marka olma potansiyeline sahip olduğunun altını çizdi. Bu sponsorlukla, IATI olarak turizme kazandırdıkları ivmeyi Antalyaspor’a da kazandırmayı hedeflediklerini belirten Aydın, Antalyaspor’un hem ligde hem de uluslararası müsabakalarda başarılı olacağına inandıklarını belirtti. IATI’nin girdiği her sektörde lider bir şirket olduğunu hatırlatan Levent Aydın, Antalyasporun da  ilk 6 hafta sonunda ligde lider  durumda bulunduğunu ve sezonu birincilikle kapatması için tüm desteklerini vereceklerini açıkladı.
 
IATI’nin forma sponsorluğu hakkında konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer,  IATI’ye Antalyaspor’a olan katkıları için teşekkür ederken, hedeflerinin hızla Süper Lige çıkmak olduğunu belirtti. Yeni yönetimle beraber Antalyaspor’un daha önce bulamadığı destekleri bulduğunu ifade eden Gencer en büyük destekçilerinin de IATI ve Levent Aydın olduğunu ifade etti.
 
Daha sonra söz alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Levent Aydın’ın bir Antalyalı ve turizmci olarak kazançlarını sürekli sektör ve şehir ile paylaştığını, daha önce eğitim ve bir çok sosyal alanda olan desteğini şimdi de Antalyaspor’da görmekten mutluluk duyduğunu ifade  etti. Türel, dünyada ve Türkiye’de öncü online turizm yatırımlarından olan IATI markasının Antalyaspor formasına yakışacağının da altını çizdi.  Antalyaspor’un hedeflerinin büyük olmasını gerektiğini belirten Türel, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da kendinden söz ettirmesi gerektiğini söyledi.
 
Konuşmaların ardından Türel ve Aydın’a üzerlerinde adları yazılı Antalyaspor formaları hediye edildi ve tüm takım ve yöneticilerle beraber hatıra fotoğrafı çekildi.
 
PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor ilk altı hafta sonunda namağlup lider durumda bulunuyor ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyor.


Bu Haber 21.10.2014 - 10:12:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Antalyalı 22.10.2014 - 12:14

    Helal olsun allah razı olsun. Antalyad Otel Sahipleri ve Tur Opertorleri Utansın .Onların yaptıgı sadece yemek yedıkleri sofraya (??????) ihanet etmeleri .

  • kemal cengaver 21.10.2014 - 05:29

    İati ile Antalyaspor haydi elele süper lige...

  • Antalyaspor 21.10.2014 - 11:07

    IATI maşallah adım attığı her yere hareket getiriyor

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.