Falk Tours, PMA Partner ve SAN TSG iş ortaklığıyla dijital dönüşüm sürecini başlattı

Falk Tours, PMA Partner ve SAN TSG iş ortaklığıyla dijital dönüşüm sürecini başlattı

Avrupa turizm sektörünün önde gelen DMC'si Falk Tours, operasyonel ve ticari teknolojilerini dönüştürmek için SAN TSG ve PMA Partner ile iş ortaklığı yaptı. Falk Travel ve Traveleague ile iş ortaklığını ayırdıktan sonra, faaliyet gösterdiği bölgelerde lider DMC olmaya odaklanan Falk Tours, Dietmar Gunz yönetimindeki bağımsız tur operatörü Falk Travel dahil olmak üzere sayısız B2B müşterisine tedarik ve hizmet sağlayacak.


Falk Tours, Avrupa turizm sektörünün önemli oyuncularından biri olmak için PMA Partner ve SAN TSG ile iş ortaklığı yaptı. PMA Partner'ın özelleştirilmiş teknoloji çözümleri sunma konusundaki bilgisi ve SAN TSG'nin DMC yazılımı Sejour'u kullanımıyla, Falk Tours müşterilerine en yeni teknolojiyi ve en yüksek kalitede hizmeti sunabilecek. Rekabet avantajı şirketin büyüme adımlarının bir basamağı olduğundan, bu iş birliği Falk Tours'un büyümesine ve müşterilerine daha etkili hizmet vermesine olanak tanıyacak.

Uzman seyahat teknoloji sağlayıcısı SAN TSG, Falk Tours'un uzun vadeli stratejik vizyonu ile uyumlu olarak özelleştirilmiş DMC platformu Sejour'u uygulamak üzere Falk Tours ve PMA Partner ile güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği kapsamında, Sejour, Falk Tours'un Avrupa genelindeki altı DMC'sinde kapsamlı teknoloji çözümü olarak sunulacak ve devreye alınacak. Bu DMC'ler İtalya, Hırvatistan, Avusturya, Almanya, Hollanda ve Polonya'da faaliyetlerini sürdürüyor.

PMA Partner ve SAN TSG'nin birleşik yeteneklerinin ürünü olan entegre sistem, Falk Tours'un iş girişiminin omurgası olarak hizmet vermek üzere titizlikle tasarlandı. Bu yenilikçi çözüm, tedarikten dağıtıma kadar çeşitli tüketici ve kurumsal ihtiyaçları karşılayarak, Falk Tours'un operasyonlarını ölçeklendirmesine ve sektöre yenilikçi ürünler sunmasına olanak sağlayacak.

Falk Tours CEO’su Giovanni Cocco, iş birliği hakkında heyecan duyduğunu ifade ederek, "Falk Tours, turizm sektöründe zengin bir başarı geçmişine sahiptir ve stratejik vizyonumuz, ürünlerimizi uluslararası pazara genişletmeyi içermektedir. Bunu başarmak için, küresel turizm sektörünü derinlemesine anlayan bir teknoloji çözüm sağlayıcısı aradık. Sorunsuz entegrasyon çözümleri sunma geçmişiyle SAN TSG, önde gelen seyahat teknolojisi entegratör şirketi PMA Partner ile birlikte bu dönüşüm yolculuğu için ideal ortak olarak ortaya çıktı. Verimliliği artırmak ve sektöre önemli ölçüde etkide bulunmak için iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

PMA Partner Kurucu Ortağı ve Yönetici Direktörü Torsten Lampe, görüşlerini şöyle paylaştı: "Yıllara dayanan seyahat teknolojileri tecrübemiz ile entegre turizm şirketlerinin karşılaştığı zorlukları tespit ettik. PMA Partner'ın misyonu, bu karmaşık yapıyı optimize ederek verimlilik ve maliyet etkinliği sağladı. Falk Tours'un hedeflerini anladıktan sonra, şirketi pazarda hızla lider konuma getirecek bir çözüm hazırladık. Bu yolculuğun parçası olmaktan ve seyahat teknolojilerinin geleceğine öncülük etmekten heyecan duyuyoruz."

SAN TSG & Paximum Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, şunları ekledi: "Falk Tours'un Orta Avrupa'daki dijital dönüşümüne katkıda bulunmak üzere birden fazla destinasyonda teknoloji ortağı olarak seçilmekten memnuniyet duyuyoruz. İş birliğimiz Sejour'un ötesine uzanarak, SAN Turizm Yazılım Grubu'nun bir yan kuruluşu olan Paximum Global Marketplace'i de kapsamaktadır. Ayrıca, Falk Tours'un faaliyet gösterdiği altı destinasyonda güçlü bir DMC olarak Paximum Global Marketplace için oldukça stratejik ve değerli bir tedarikçi olacağına inanıyoruz."



Bu Haber 18.04.2024 - 11:23:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.