Hasan Gülkaynak ÖZBİ Başkanlığı için aday olmayacak

Hasan Gülkaynak ÖZBİ Başkanlığı için aday olmayacak
Özel Belgeli ve Butik Otelciler Birliği (ÖZBİ), Olağanüstü Genel Kurulu’nu 17 Ekim 2012 tarihinde Four Seasons Hotel Sultanahmet’te gerçekleştirecek.


Tourism Today – Tuncay Sevin


Tourism Today’a açıklamalarda bulunan ÖZBİ’nin 8 yıllık Başkanı Hasan Gülkaynak, Ekim ayında yapılacak olan Genel Kurul’da aday olmayacağını söyledi.

Önceki ÖZBİ Genel Kurullarının Şubat aylarında yapıldığını hatırlatan Gülkaynak, “Genel Kurulun 17 Ekim’de yapılması kararını Yönetim Kurulu olarak aldık. Şubat ayı fuarların son bulduğu bir zamana denk geliyordu. Genel Kurulu Ekim ayına çektik. Bu kararı almamamızın nedeni de yeni seçilecek olan yönetimin fuar dönemine daha sağlıklı hazırlanmasını sağlamaktı” dedi.

8 yıldır ÖZBİ Başkanlığı yaptığını hatırlatan Hasan Gülkaynak, “Bu Genel Kurulda aday olmayacağım. ÖZBİ sadece Sultanahmet’te faaliyet gösteren bir dernekti. Bizim yönetimimizle birlikte bölge başkanlıkları ve üyeleri olan Türkiye’ye yayılan bir dernek haline geldik. Daha kurumsal bir hal aldık. Türkiye genelinde 140’ın üzerinde üyemiz bulunuyor. ÖZBİ’ye başkan olmak isteyen adaylar olacaktır. Önümüzdeki süreçte bunu göreceğiz” dedi.


Bu Haber 21.09.2012 - 14:13:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.