Dorak Tour ile Beşiktaş arasında ‘tanıtım’ anlaşması

Dorak Tour ile Beşiktaş arasında ‘tanıtım’ anlaşması

Fotoğraf: @Besiktas
Dorak Tour ile Beşiktaş arasında, kulübün dünyada tanıtılması için iş birliği anlaşması imzaland


Beşiktaş ile Dorak Tour, Beşiktaş’ın dünyaya tanıtılması için iş birliği anlaşması imzalandı. Vodafone Park’ta düzenlenen toplantıya, Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldı.

HEDEF 1,5 MİLYON TURİSTE BEŞİKTAŞ’I TANITMAK

Anlaşma çerçevesinde Dorak Tour, operasyon yaptığı ülkelerden gelen turistlere Beşiktaş’ı tanıtacak. Şirketin Japonya, Çin, Singapur, Hong Kong, Hindistan'daki ofisleri aracılığıyla Beşiktaş bu ülkelerde tanıtılacak, Dorak’ın otobüslerinde Beşiktaş filmi gösterilecek. Dorak Tour’un otobüsleri Beşiktaş stadına park edecek ve gelen otobüsler hem stadı hem de Dolmabahçe Sarayı’nı gezecek. Bu şekilde 1,5 milyon turiste Beliktaş’ın tanıtımı yapılmış olacak.

DORAK 500 BİN TURİST GETİRECEK

Ahmet Körükçü ise Beşiktaş’ı Uzakdoğu’da tanıtmak için çalışmalara başlayacaklarını açıkladı. 2019 yılında Uzakdoğu’dan 500 bin turist getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Körükçü, İstanbul’a getirdikleri turistlere stadı gezdireceklerini ifade etti. Beşiktaş’ın forma satışını 700 bine çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Körükçü, ‘Beşiktaş Turu’ adı altında programlar da hazırlayacaklarını söyledi. İş birliği kapsamında Dorak Tour’un bir de Beşiktaş balonu yaparak Kapadokya’da uçuracaklardı ifade eden Ahmet Körükçü, bu balona ekstra ücretlerle bindirecekleri turistlerden elde edilecek ek geliri Beşiktaş’a aktaracaklarını açıkladı. 



Bu Haber 19.02.2019 - 15:15:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.