Fransız turizmciler İstanbul’da Türk acentelerle buluştu 

Fransız turizmciler İstanbul’da Türk acentelerle buluştu 
Fransa tanıtım ajansı Atout Franca, İstanbul’da Türk seyahat acenteleri ile bir araya geldi.

25 ülkede bulunan 29 ofisiyle Fransa'nın turizm destinasyonu olarak dünyadaki konumunu güçlendirmek için çalışan Fransa Turizm Geliştirme Ajansı - Atout France, uluslararası tanıtım çalışmaları kapsamında İstanbul’da Türk seyahat acenteleri ile bir araya geldi.

Her yıl ortalama 2 bin 800 tanıtım etkinliği yapıyor

Uluslararası tanıtım çalışmalarında bin 100'den fazla Fransız profesyoneli tarafından desteklenen ve her yıl ortalama 2 bin 800'den fazla tanıtım etkinliği düzenleyen Atout France, bu kapsamda dijital stratejiler, iletişim kampanyaları, sosyal medya etkinlikleri, seyahat endüstrisi profesyonellerini hedefleyen fuarlar, atölye çalışmaları, satış ziyaretleri, basın gezileri ve basın konferansları düzenliyor.

Atout France, her yıl farklı destinasyonlara özel olarak düzenlediği organizasyonlarından birini, bu sene 24 – 25 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirdi. Atout profesyonelleri, organizasyon kapsamında, Fransa'nın kış turizmi avantajları ve Paris şehrinin turistik potansiyeli konularında Türkiye'nin önde gelen turizm acentelerini bilgilendirdi.

Atout France

Yüz yüze görüşmeler yapıldı

Atout France, İstanbul'daki Okra Restaurant'ta düzenlediği akşam yemeğinde, Türk acentaların üst düzey yetkilileri ile Fransa'nın önde gelen kuruluşlarının yöneticilerini yüz yüze görüşmeler yapma imkanı buldular.

Kayak turizminde dünyada ön sıralarda bulunan Fransız tatil destinasyonlarından Val d'Isere ve Megeve Turizm Ofiislerinin temsilcileri; Megeve Kayak Merkezi'nde bulunan Novotel ve Le Saint-Gervais otelleri'nin yetkilileri, kendi bölgelerindeki turizm ürünleri konusunda acenteleri bilgilendirdiler.

Ayrıca, Paris'in dünyaca ünlü simgelerinden Galeries Lafayette ve Eyel Kulesi ile alışveriş tutkunlarının diğer bir adresi olan La Vallee Village, güncel yenilikleri acentelerle paylaşma fırsatı buldular.

Düzenlenen etkinlikte Atout France’ı kurumun direktörü Karim Meckachera ve Atout France Ortadoğu, Türkiye ve İran Sorumlusu Zamira İsmatova temsil etti.

Atout France/ Fransa Turizm Geliştirme Ajansı

Al Habtoor Business Tower, 24th Floor, Dubai Marina, PO Box 3314 – Dubai, United Arab Emirates
Tel: +971 (0) 440 84 4999 - Fax: +971 (0) 440 84 4966 Website: www.france.fr


Bu Haber 30.10.2023 - 16:22:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.