FIT Holidays, Cullinan Belek ve Biblio’dan Rusya’da tanıtım etkinliği

FIT Holidays, Cullinan Belek ve Biblio’dan Rusya’da tanıtım etkinliği

FIT Holidays, Cullinan Belek ve Biblio Globus 100’den fazla turizmciyle Moskova’da bir araya geldi.


FIT Holidays ve Rusya’daki partneri Biblio Globus ile Cullinan Belek‘in sponsorluğunda turizmcileri Kızıl Meydan'daki Four Seasons Hotel'de bir araya getirdi.

Biblio Globus'un temsilcileri ve 100'den fazla alt acentesiyle birlikte stratejik partneri Aeroflot'un temsilcilerinin katıldığı gecede, akrobasi show, Rus Dünya Kokteyl Şampiyonu gösterisi ve canlı müzik programlarına yer verildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde özel olarak tasarlanmış pasta kesiminin ardından firma temsilcileri, sezonla ilgili kısa değerlendirmelerde bulundu.

Akay Group – FIT Holidays Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur ise konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Öncelikle bu harika organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan Biblio Globus ve Cullinan Belek temsilcilerine ve tüm katılımcılara teşekkür etmek istiyorum. Bu gece, Moskova şehrinin 876. Kutlama yılına denk gelirken, FIT Holidays - Biblio Globus işbirliğinin de 10. yılını tamamlamak üzere olduğumuzu bildirmekten gurur duyuyoruz. Geçen bu süre zarfında, özellikle 2019 sonrasında turizm sektöründe birçok iniş ve çıkış yaşandı. Bu zorlu zamanlar, işbirliğimizin ve güvenimizin karşılıklı olarak artmasını sağlayarak ilişkilerimizi daha da sağlamlaştırdı. Aldığımız sonuçlar, Biblio Globus’un ülkemize gönderdiği misafirlerin büyük payının FIT Holiday tarafından karşılanması ve operatörümüz tabiri ile de ana partneri olmamızın liderliğini bize destek olan otelci dostlarımız ile pekiştirerek devam ettireceğiz”



Bu Haber 12.09.2023 - 09:11:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.