Club Med Kemer'deki tesisini 80 milyon euroya yenileyecek

Club Med Kemer'deki tesisini 80 milyon euroya yenileyecek
Hürriyet yazarı Vahap Munyar, Club Med'in Antalya'daki tesisinde 80 milyon dolarlık yenileme yatırımı yapacağını yazdı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Turizm Komitesi toplantısı sonrası yaptığı Fransa ziyaretine eşik eden Hürriyet yazarı Vahap Munyar, burada burada görüştüğü Club Med Başkan Yardımcısı  Axel Mazarolles'in açıklamalarına yer verdi.



CLUB MED 80 MİLYON EUROYA KEMER'DEKİ TESİSİ YENİLEYECEK

Türkiye ile Fransız turizm otoriteleri arasında bir toplantı yapıldığını yazan Munyar, Club Med Başkan Yardımcısı Lanter'in şu açıklamayı yaptığını belirtti:

''Türkiye’de uzun yıllardır tatil köylerimiz var. Kemer’de yetişkinleri ağırladığımız tatil köyünü 80 milyon Euro’luk yatırımla yenileyip daha lüks hale getirip, aileleri ağırlamaya başlayacağız. Bunun için yerel ortak arayışımız sürüyor.''

UÇAK YAKIT DESTEĞİNDE 'PERFORMANS' DÖNEMİ

Yazısında Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ziya Taşkent'in uçak yakıt desteğinde yapılacak değişikliğe de yer veren Munyar, müsteşarın şu açıklamasını köşesine taşıdı:

''İlke olarak uçak başına 6 bin dolarlık yakıt desteği 2018’de de sürecek. Yalnız, bu desteği performans kriterine bağlamayı planlıyoruz. Hazırlanacak planı Sayın Bakanımız, Bakanlar Kurulu’na sunacak. Kabul görürse devreye girecek.''



Bu Haber 06.10.2017 - 11:50:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.