Dedeman Grubu Bodrum'da otel açtı

Dedeman Grubu Bodrum'da otel açtı

Dedeman, Bodrum’da yaptığı franshise anlaşması kapsamında Rammos Managed by Dedeman Bodrum otelini açtı.


Dedeman Hotels & Resorts International, bir otel açılışını daha duyurdu. Yapılan franchise anlaşmasıyla ,Bodrum'a da giriş yapmış oldu.

Rammos Hotel yatırımcıları Kumova ve Mandalinci aileleri iş birliğine giren Dedeman, gerçekleştirdiği lansman töreni ile Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya başladı.   

2 yıldır Kumova ve Mandalinci aileleri tarafından işletilen Rammos Hotel Bodrum, yapılan franchise anlaşması sonrasında gerçekleştirilen lansman töreni ile misafirlerini ‘Rammos Managed by Dedeman Bodrum’  adıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

Rammos Managed by Dedeman Bodrum’un açılış törenine Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi, Rammos Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Mandalinci, Rammos Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kumova ve davetliler katıldı.

Otel, 6 süit, 8 aile odası ve 106 deluxe oda olmak üzere 120 odası ile hizmet verecek.

Rammos Managed by Dedeman Bodrum, bünyesinde Rios A la Carte Restaurant ve Marea Fish Restaurant isimli iki alakarta restoranın yanı sıra fitness merkezi, cilt bakımı odasını da kapsayan 3 masaj odası, sauna ve Türk hamamı gibi aktivite olanakları bulunuyor.



Bu Haber 08.05.2024 - 11:49:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.