Bodrum Fransızların ardından İngiliz gazeteci ve bloggerları ağırlıyor

Bodrum Fransızların ardından İngiliz gazeteci ve bloggerları ağırlıyor
Bodrum’un birçok ülkede turizm amaçlı tanıtılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında Fransızların ardından İngilizler de Bodrum'a geldi.


Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanları iş birliğiyle Bodrum’da turizm sezonunu canlandırmak amacıyla 30 Mart -15 Haziran tarihleri arasında 12 ülkeden yaklaşık 700 turizm seyahat gazetecisi ve medya yetkilileri, sosyal medya fenomeni ve internet bloggerları Bodrum’a davet edildi. Başbakanlık Tanıtma Fonu, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Bodrum Otelciler Derneği, Bodrum Ticaret Odası ile Mondial Tourism ve Cafe Tur'un da destek verdiği çalışmalar kapsamında ilk grup Fransa’dan, ikinci grup ise İngiltere’den geldi.
 
İngiliz grup, 24 Nisan Pazar günü Milas Bodrum Havalimanı’nda karanfillerle karşılandı. Grup, kendileri için özel olarak tahsis edilmiş araçlarla konaklayacakları otele hareket etti. Odalarında bir süre dinlenen grup, otelde hazırlanan hoş geldiniz kokteyline katılarak ardından akşam yemeği için restoran bölümüne geçti.
 
25 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan ilk gün programı kapsamında grup, sabah antik Myndos kapısı ve Gümbet yel değirmenlerini gezerek fotoğraflayacak. Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Cafe’de, Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da katılımıyla düzenlenecek olan toplantıya katılacak. Toplantıda sunum eşliğinde Bodrum tanıtım filmine de yer verilecek. Toplantı sonrası İngiliz grup, antik taş ocaklarını ziyaret edecek.



Bu Haber 24.04.2016 - 19:42:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.