Serdar Bilgili Amanruya Bodrum’u 75 milyon dolara sattı 

Serdar Bilgili Amanruya Bodrum’u 75 milyon dolara sattı 
Serdar Bilgili, Amanruya Bodrum’u 75 milyon dolara  Re-Pie Portföy Yönetimi’ne sattı.

Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu  BLG Capital, 2016 yılında satın aldığı 36 ayrı villadan oluşan Amanruya Bodrum’u 75,6 milyon dolara Re-Pie Portföy’ün, yeni fonu Artnouve Girişim Sermayesi Yatırım Fonuna (Artnouve GSYF) sattı.

Dünyaca ünlü butik otel zinciri Aman Resorts Hotels & Residences'ın yönettiği Bodrum'un Torba-Demirbükü bölgesindeki tesiste bulunan villalardan her biri  2.1 milyon dolarlık bir değere tekabül ediyor 

Amanruya Bodrum'un satışı sonrasında Serdar Bilgili, bu hareketin BLG ve yatırımcılarına yeni fırsatlar sunacağını belirtti. BLG Capital, Amanruya Bodrum'u 2016'da satın almış ve kapsamlı bir yenileme çalışmasının ardından 2018'de yeniden hizmete açmıştı.

Tesis, 500 metrekarelik özel bahçelere sahip 36 villadan oluşuyor ve bunların 22'sinde ısıtmalı yüzme havuzları bulunmakta. Ayrıca, 6 restoran, SPA, fitness merkezi, yoga stüdyosu ve üç katlı bir kütüphane de tesiste bulunuyor. Ayrıca, Bodrum'un en büyük havuzu olan 50 metrelik sonsuzluk havuzu da mevcut.

 2023 yılının Amanruya Bodrum için oldukça başarılı bir sezon olduğunu belirten BLG Capital tesisin gelirinin bir önceki yıla göre yüzde 49 arttığını bildirdi.

Amanruya Bodrum

Kaynak: HalkTV


Bu Haber 13.04.2024 - 11:55:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.