Atlasglobal'in havalimanı borç krizini hangi tur operatörü çözdü?

Atlasglobal'in havalimanı borç krizini hangi tur operatörü çözdü?
Koltsovo ve Kurumço havalimanları tarafından borçları nedeniyle uçuşları askıya alınan AtlasGlobal'in havalimanlarına olan borcunu Intourist'in ödediği belirtildi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rus medyasına yansıyan haberlerde, borçları nedeniyle Atlasglobal'in Yekaterinburg'daki Voltsovo ve Samara'daki Kurumoç havalimanlarından yaptığı uçuşların durdurulduğu belirtilmişti.

INTOURIST DEVREYE GİRDİ

Rus medyasında çıkan yeni haberlere göre, tur operatörü Intourist Atlasglobal'in havalimanına olan tüm borçlarını ödeyerek uçuşların yeniden normale dönmesini sağladı. Söz konusu haberlerde, Intourist'in sadece Voltsovo Havalimanına değil, şirketin Samara'daki Kurumoç Uluslararası Havalimanına olan borçlarını da ödedi.

''TURİSTLERİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN...''

Intourist'in turistlerin mağdur olmaması için böyle bir adımı attığını belirten Intourist Satış Direktörü Sergey Tolchin, Kurumoç ve Voltsovo havalimanlarını aynı şirketin işlettiğini belirtti. Tolchin, ''AtlasGlobal, her iki havalimanında da Intourist terminleri ile uçuş yapıyor. Samara'dan kalkacak olan uçuş prosedürlerin halledilmesinin ardından kısa bir gecikme ile havalandı. Önümüzdeki günlerde AtlasGlobal'in tüm sorunları çözeceğine inanıyoruz.'' dedi.



Bu Haber 06.10.2018 - 12:44:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.