ACE of M.I.C.E. ödülleri için başvurular başladı

ACE of M.I.C.E. ödülleri için başvurular başladı
ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri için başvurular 1 Ekim'de başladı. 19 Kasım 2018’e kadar www.miceodulleri.com websitesi üzerinden açık kalmaya devam edecek olan başvuruların çinden, miceodulleri.com’da açıklanan kriterlere uygun olanlar aday olmaya hak kazanacak.  

İlki 10 Şubat 2012 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde 28 ayrı kategoride 230 proje başvurusu, 160 sponsor firma ve sektörden 2.500 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ACE of M.I.C.E. Awards, Türkiye’de her geçen gün büyüyen, yenilikçi bir MICE sektörü olduğunun kanıtı olarak yedinci yaşına giriyor. Turizm Medya Grubu (TMG) organizasyonda gerçekleşecek 7.ACE of M.I.C.E.; 2 ana başlık ve 20 farklı kategoride Türkiye etkinlik ve toplantı sektörünün en iyilerini ödüllendirecek.

Yeni Konsept

ACE of M.I.C.E. Awards, yedinci yaşına yeni konseptiyle hazırlanıyor. Endüstri içindeki birleştirici rolünü vurgulayan ‘Connecting Dots’ mottosuyla hikayesini yeniden çerçeveleyen ACE of M.I.C.E. yeni bir etkinlik ve iletişim tasarımıyla yedinci defa sektörün en iyilerini belirliyor olacak.  

Şeffaf Oyalama Esası

Aday firmalar ve projeleri ilk aşamada miceodulleri.com online sistemi üzerinden, kurumsal firmalar ve sektör profesyonellerinden oluşan 70 kişilik jüri heyeti tarafından oylanacak. Gerçekleşen ilk elemeler sonrasında, her dalda belirlenen 3 aday-finalist, jüri ve finalist toplantısında noter huzurunda jüri heyetine sunumlarını gerçekleştirecek. Yapılan sunumlar ve oylamalar sonrasında belirlenen kazananlar, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek görkemli törende açıklanıyor olacak.

Kategoriler

En iyi Etkinlik,  En İyi Uyarlama Etkinlik, En iyi Lansman Etkinliği, En İyi Spor Etkinliği, En İyi Gerilla Etkinliği, En İyi Davet Etkinliği, En İyi AVM Etkinliği, En İyi Incentive Etkinliği, En İyi Festival, En İyi Belediye Festivali,  En İyi Konser, En İyi Roadshow, En İyi Etkinlik Teknolojisi, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Etkinlik Prodüksiyonu, En İyi Etkinlik/Toplantı Yönetim Firması, En İyi Çıkış Yapan Etkinlik/Toplantı Yönetimi Firması, En İyi Incentive Firması

Değerlendirme Kriterleri

Jüri değerlendirme kriterlerinde; müşterinin verdiği brief, bütçe aralığı, karbon ayak izi ölçümü, uyarlama bilgisi,  atık yönetimi ve kritik başarı faktörü gibi etmenler öne çıkacak.


Bu Haber 11.10.2018 - 12:37:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.