Erkan Güral’dan Antalya için 5 yıldızlı otel başvurusu

Erkan Güral’dan Antalya için 5 yıldızlı otel başvurusu
Kütahya Seramik Porselen Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve NG Hotels'in sahiplerinden Erkan Güral, Antalya'da bulunan milli park alanına otel yapmak için başvuruda bulundu.

Ak Parti'nin ekim ayında yaptığı kongrede partinin Merkez Karar ve Yönetim Kuruluna (MKYK) giren Erkan Güral'ın şirketinin, Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel yapmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına başvurdu.

Cumhuriyet gazetesinden Şeyda Öztürk'ün haberine göre, projeye onay verilmesi durumunda Uygulama İmar Planı’nda tabiat koruma alanı olarak belirlenen Beydağları Sahil Milli Parkı’nın içerisinde kalan alanda çalışmalar başlayacak.

Toplam maliyeti 2 milyar 345 milyon TL olan projede 44 bin metrekarelik alanda 196 odalı otel ve 41 villa yapılacak. Projede her villanın havuzunun olmasının yanı sıra alana altı adet dükkan, tenis kortu ve otopark inşa edilecek.


Bu Haber 01.12.2023 - 09:02:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yetmedi mi?

    Vatandaş 09.12.2023 - 12:11

    Adamın zaten Belek’te lüks oteli var. Daha ne istiyorsunuz bu cennet gibi yerlerden. Doymadınız gitti, yeter gidin!

  • Neden Milli Park?

    Murat Atsever 01.12.2023 - 10:23

    Neden Milli Park, o kadar boş ve ağaçsız alan var... 3-4 yıllık inşaat süresince vaha gibi peyzaj artık her alanda yaratılıyor. Mısır ve Suudi Arabistan, BAE, Ürdün ne yapsın? Adamların tek alanı çöl? Buna rağmen ne tesisler yapılıyor... Kesinlikle izin verilmemesi lazım.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.