2015'te 250 bin misafir ağırladı, yüzde 90 dolulukla hizmet verdi

2015'te 250 bin misafir ağırladı, yüzde 90 dolulukla hizmet verdi
CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı toplam 250 bin misafir sayısı ile İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Yıl içinde yüzde 90'ı aşan doluluk oranıyla hizmet veren CVK Park Bosphorus Hotel, Orta Doğu'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, 28 AB ülkesinden Uzak Doğu ülkelerine kadar dünyanın her bölgesinden misafir ağırladı.


İstanbul’un kalbi Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede İstanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu. Otel, 65 tanesi “Park Prestige Suites” formatında, 23’ü süit olmak üzere toplam 450 odası ile hizmet veriyor. 2015 yılında yerli ve yabancı olmak üzere toplam 250 bin misafir ağırlayan, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranlarına ulaşan CVK Park Bosphorus Hotel, Türk turizmine katkı sağlamanın yanı sıra ekonomiye de hatırı sayılır düzeyde döviz kazandırdı.

Tarihi Yarımada’dan Boğaz Köprüsü’ne kadar uzanan manzarası ile dikkat çeken CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te bin 500 kişi ağırlama kapasiteli İstanbul Balo salonu ve Bosphorus Teras’ında çok sayıda önemli davet ve lansmana ev sahipliği yaptı. Bu önemli davetler arasında Mavi Jeans Yılbaşı Partisi, Ernst&Young Yılbaşı Partisi,Nordex 30.yıl Gala Yemeği, DHL Yaza Merhaba Daveti, Ahmet Güneştekin Contenporary İstanbul Açılış Daveti gibi önemli organizasyonlar yer alıyor.


Bu Haber 11.01.2016 - 12:01:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.