İran otellerinin satın alma üssü Türkiye

 İran otellerinin satın alma üssü Türkiye
Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran; otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.


2020 yılına kadar 20 milyon turist hedefiyle yol alan İran’da yetkililer, 30 yeni otel yatırımının yapılacağını ve dünyadaki zincir otellerin İran da yeni otel yatırımları yapmak için çalışmalar yaptıklarını bildiriyorlar.

İran'da bünyesinde 4 ve 5 yıldızlı toplam 16 otel bulunan Pars Hotel Grubu'nun CEO'su Amir Aslanzadeh, Antalya da düzenlenen Anfaş Hotel Equipment Uluslararası konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarını ziyaret eden 50 kişilik İranlı  otelci gurubundan bir yönetici...

Amir Aslanzadeh “İran’da binin üzerinde 5 yıldızlı otel var ; bu fuar sayesinde Türkiye deki otel ekipmanları firmalarıyla tanışma fırsatı bulduk, Türk ekipman ve donanımları hem kaliteli hem de ucuz” dedi.

İran da bulunmayan ürün çeşitliliğinin  Anfaş Hotel Equipment Fuarı ile gözlerinin önüne serildiğini vurgulayan Aslanzadeh, Anfaş Hotel Equipment Fuarında düzenlenen ve katılımcı firmalarla randevulu olarak görüşme imkanı sunan VIP Görüşme Programına dahil olarak tekstil, mobilya , mutfak malzemeleri , pergola sistemleri , menü , temizlik makineleri , ve dekorasyon ile ilgili  64 firmayla görüştüklerini açıkladı.

Aslanzadeh, bu görüşmelerden  DK Tekstil, RIDVAN Tekstil,  STARK Menü, GÜREN Metal, Loca,  Mondo Group,  Erenil,  Evinoks ve Samur ile Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda kurulan bağlantının  İran'da da devam ettiğini ve başlangıç olarak 4 hotelin ve toplam 8 projenin rölövesinin  yapıldığını ve farklı kalemlerde satın almaların hızla başladığını bildirdi.

Anfaş Hotel Equipment Fuar Direktörü Arzu Yüngül, "Son yıllarda katılımcı firmalarımız Ortadoğu ve Avrasya bağlantılı pek çok satışa Anfaş Hotel Equipment Fuarı'ndan  yelken açıyorlar. Bu nedenle 13-16 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenleyecek olduğumuz '27. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı'nın ziyaretçi rezervasyonlarının daha şimdiden yoğun bir şekilde başladı." dedi.



Bu Haber 09.06.2015 - 14:03:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.