İngiltere'de bu yıl her 3 kişiden biri tatile çıkamıyor, işte nedeni

İngiltere'de bu yıl her 3 kişiden biri tatile çıkamıyor, işte nedeni
İngiliz Bacs Payment Schemes şirketi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, ülke halkının yüzde 33'ü bu yıl tatile çıkamıyor.


TurizmGüncel

İngiltere'de bu yıl her 3 kişiden birinin tatil yapamadığı belirtiliyor. Yapılan araştırmanın bulgularına göre, tatile çıkamayanların üyzde 60'lık bölümünün gerekçesi ekonomik.

2014 yılında tatile çıkamayacağını belirtenleri yüzde 13'lük bölümü parasını tatil yerine başka şeylere harcamayı tercih ettiğini kaydederken, yüzde 10'luk bölümü tasarruf yapmak, yüzde 6'lık bölümü mevcut iş ve ekonomi konusundaki belirsizlikler ve yüzde 3'lük bölümü ise Dünya Kupası'nı izlemek amacıyla tatile çıkmadığını beyan etti.

Araştırma, 2014 yılında İngilizlerin tatil harcamalarında ne tür değişiklikler yaşandığı konusunda da önemli veriler sunuyor. Tatile çıkan insan sayısı azalsa da, tatile çıkanların geçen yıla kıyasla daha fazla harcama yapacağı görülüyor. Araştırmaya katılanların yüzde 31'lük bölümü bu yıl tatilde daha fazla harcama yapacağını belirtiyor, Kişi başına ortalama tatil harcamasının ise 1038 pound.


Bu Haber 18.08.2014 - 14:21:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.