ICVB Edinburg’da M&I Yaz Forumu’nda İstanbul’u tanıtıyor

ICVB Edinburg’da M&I Yaz Forumu’nda İstanbul’u tanıtıyor
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu -ICVB, kongre sektörünün en önemli forumlarından biri olan Meeting & Incentive Forum’a katılarak İstanbul’un kongre ve toplantı olanaklarını tanıtıyor.


Edinburgh Uluslararası Konferans Merkezi’nde (EICC) 29 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen M&I Yaz Forumu, kongre sektöründe dünyanın en iyi tedarikçileri ve alıcılarına ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası destinasyon trendlerinin ve gelişmelerin belirlendiği foruma bu yıl 380 alıcı, 175 tedarikçi katılıyor. 4 gün sürecek forumda 8750 toplantı yapılması öngörülüyor. Tedarikçiler ve alıcıların doğrudan iletişim kurarak daha güçlü ilişkiler kurmasına olanak sağlayan forumda toplantıların yanı sıra ekiplerin bir araya geldiği aktiviteler ve sosyal etkinlikler de düzenleniyor.

Uluslararası alıcılarla yapılan birebir görüşmelerde İstanbul’un Uluslararası Kongreler ve Toplantılar Birliği’nin (ICCA), küresel kongre destinasyonu 2014 Sıralama Raporu’nda 130 kongre ile 9. Sırada yer aldığı ve 2010 yılından bu yana en iyi ilk 10 sıralamasındaki yerini korumayı başardığının altı çiziliyor. ICVB ekibi, İstanbul’un aynı zamanda her yıl düzenlenen İş Destinasyonu Seyahat Ödülleri’nde 2015 yılı için Avrupa’nın En İyi MICE Destinasyonu seçildiğine dikkat çekiyor.



Bu Haber 30.06.2015 - 16:57:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.