Kuşadası Alman turizmcilere tanıtıldı

Kuşadası Alman turizmcilere tanıtıldı

Kuşadası Belediyesi ile Alman iş ve turizm dergisi fvw Travel Talk işbirliğinde Kuşadası’nda ‘Turizm Tanıtım Günleri’ düzenlendi. Etkinlik kapsamında Kuşadası’na gelen çok sayıda Alman acente, bölgeyi yakından tanıma fırsatı buldu.


Program çerçevesinde Güvercinada’da düzenlenen Turizm Tanıtım Günleri kokteyline Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, fvw Travel Talk dergisi Yazı İşleri Müdürü Klaus Hildebrandt, belediye meclis üyeleri, Almanya’nın önde gelen 150 turizm firması temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan kokteyle katılanlara Kuşadası’nın tarihi ve doğal değerlerinin turizme olan katkısını anlattı ve yapılan iş birliğinden duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’nin turizm başkenti olan Kuşadası’na gelecek turist sayısını arttırmak amacıyla yapılan işbirliği hakkında konuşan fvw Travel Talk dergisi Yazı İşleri Müdürü Hildebrandt, “Geçtiğimiz sezon buraya 5 milyon Alman geldi. Amacımız bu sayıyı artırmak çünkü biz Almanların tatil tercihlerine yön veren bir dergiyiz. Daha önce de Kuşadası’nda bulundum, bu gelişimde büyük değişiklikler gördüm. Gastronomi alanında yapılan festivaller büyük renk katmış. Kuşadası potansiyeli çok yüksek bir turizm kenti.” diye konuştu.

Kokteyle katılan davetlilere müzik dinletisi ve halk oyunları gösterileri yapıldı.



Bu Haber 27.05.2023 - 10:01:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.