Dev zirveye Dorak MICE imzası

Dev zirveye Dorak MICE imzası
Dorak Holding bünyesinde yer alan Dorak MICE, dünya genelinde en yüksek cirolara sahip 260’ın üzerinde şirketin yöneticilerinin katıldığı B20 Zirvesi’ni büyük bir başarıyla gerçekleştirdi.


14-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen B20 Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşması ve dünyanın en önde gelen şirketlerinin yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Uluslararası iş dünyasını temsil eden ve dünya genelinde iş liderlerini bir araya getiren B20, güçlü, sürdürülebilir ve dengeli bir ekonomik büyümenin itici gücü olarak özel sektörün rolünü yansıtıyor.

Dünya liderlerinin de bir araya geldiği G20 Zirvesi’yle eş zamanlı yapılan B20 Zirvesi, önemli panel, oturumlar ve gala yemeğiyle iki gün boyunca yoğun bir gündem ile gerçekleştirildi. Bu büyük organizasyonda imzası bulunan Dorak MICE,  başarıyla geçen zirve sonunda iş dünyasının kanaat önderlerinin takdirini kazandı.

Dorak MICE olarak, 44 yıldır turizm sektöründe öncü bir kuruluş olan Dorak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Dorak MICE Genel Müdürü Aslı Borakan, B20 gibi dünya çapında bir etkinliği başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özel organizasyonlar, kongre yönetimi, toplantılar ve yaratıcı ajans birimleriyle; lansmanlar, özel şirket projeleri, motivasyon-bayi etkinlikleri, sponsorluk ve etkinlik yönetim i, sosyal sorumluluk projeleri, kongre yönetimi gibi konular üzerinde profesyonel bir ekip ile projeler gerçekleştirdiklerini belirten Aslı Borakan, “Ekibimizin planlama ve projelendirme konusundaki becerisi B20 Zirvesi’nde de kendini gösterdi. Yenilikçi yaklaşımlarımızla hızlı ve hedef odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Aktif, etkili, güvenilir, yaratıcı ve akılcı uygulamalarımız ile amacına en uygun çözümler üretiyoruz. Dünyayı yakından takip ederek en son teknoloji ve trendleri organizasyonlarımıza yansıtıyor, yeni projeler sunuyoruz” dedi.


Bu Haber 19.11.2015 - 15:58:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.