IMWF Antalya’da 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

IMWF Antalya’da 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

Uluslararası MICE ve Düğün Forumu, IMWF 2022, dünyanın önemli planlayıcılarını 21-25 Nisan tarihlerinde Titanic Mardan Palace, Antalya’da ağırlayacak.


MICE ve Düğün profesyonelleri tarafınca “iş geliştirmek için birinci sınıf bir organizasyon’’ olarak nitelendirilen Uluslararası MICE ve Düğün Forumu altıncı kez Antalya’da kapılarını davetli ve katılımcılarına açacak. Yıllardır, planlayıcılar için buluşma noktası olan IMWF, uluslararası zincir otel ve havayolu şirketlerinin de katılımlarıyla, tasarladığı deneyimlerle ülkemiz tanıtımına yüksek bir katkı sağlayacak. Milyonlarca dolarlık iş fırsatları yaratan IMWF, 21-25 Nisan tarihleri arasında Titanic Mardan Palace, Antalya, Türkiye’de toplantı, teşvik gezisi, konferans, kongre, etkinlik ve destinasyon düğünü gerçekleştiren sektörün yıldızları ile otel ve havayolu temsilcilerinin birbirlerini daha iyi tanımaları ve anlamaları için özel olarak tasarladığı etkinliklerle, yürüyen işler ve satışa dönüşebilecek fırsatların üretimine zemin sağlamayı hedefliyor.

Davetlilerin katıldığı ülke çeşitliliği, etkinlikleri ve iş görüşmeleri ile Amerika, Avrupa ve Asya başta olmak üzere MICE ve Düğün sektörünün ilgi odağı olan IMWF, Türk Havayolları sponsorluğu, Titanic Mardan Palace ev sahipliği ve Inventum Global güç birliği ile konuklarına Antalya’nın sektör altyapısını, ürün çeşitliliğini ve servis kalitesini deneyimleme fırsatıyla birlikte iş geliştirme fırsatları yaratacak.

Yeni Tema: Olmayı arzulamak

Her yıl MICE ve düğün profesyonellerinin günün konjonktürü ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenen farklı temalar geliştiren ve katılımcılarına kendiişleriyle alakalı ilham alabilecekleri içerikleri geliştiren ve sunan IMWF’in 2022 için belirlediği yeni teması “olmayı arzulamak” olacak.

IMWF Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy, yeni temayla ilgili olarak; “İçinde bulunduğumuz çağın en öne çıkan ögesi dönüşüm ve tüm bu dönüşüm ve değişimlerin arasında, kendi kendimizi güdüleyebilmek, ana fikre sadık kalabilmek ya da resmin bütününü gözden kaçırmamak gibi sorunlar yaşayabiliyoruz. “Olmayı Arzulamak” temasını hepimiz için esasta bir hatırlatma olması amacıyla belirledik, içerik akışımızı da ana temayla uyum içerisinde geliştirdik, katılımcılarımızın keyif alacaklarına ve evlerine dönerken düşünmek için birçok yeni fikirleri olacağına inanıyoruz. “ ifadelerini kullandı.



Bu Haber 04.04.2022 - 13:47:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.