Bağlıkaya: TÜRSAB hac ve umre acentelerinin cebinden elini çekecek

Bağlıkaya: TÜRSAB hac ve umre acentelerinin cebinden elini çekecek
İstanbul'da düzenlenen Hac ve Umre Faurı'na katılan Firuz Bağlıkaya, seçimi kazanmaları durumunda TÜRSAB'ın hac ve umre acentelerinin cebinden elini çekeceğini söyledi.


Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği'nin (HÜRSAD), Hac ve Umre Faurı alanında düzenlediği yemeğe katılan Firuz Bağlıkaya, göreve geldiklerinde TÜRSAB'ın hac ve umre acentelerinin cebinden elini çekeceğini söyledi. 250'nin üzerinde acentenin katıldığı yemekte konuşan Bağlıkaya, '''Hac ve Umre Acentaları faaliyetlerini yürütürken, artık TÜRSAB'dan tur onay yazısı almak zorunda kalmayacak. TÜRSAB’ı hediyelik eşya ticareti, yemek ve servis gibi akçeli işlere de karışmayacağız.'' şeklinde konuştu.



''SADECE TEMİNAT MEKTUBU VEYA SİGORTA''

Hac ve Umre’de teminat mektubu veya sigortadan sadece birinin uygulanmasını sağlayacak  değişikliği de seçildikleri gün yapacaklarını söyleyen Firuz Bağlıkaya, daha sonra HÜRSAD Başkanı Mehmet Uzuner ile birlikte fuar alanını gezerek 100'ün üzerinde acente temsilcisine ''Değişim Harekrti'' rozeti taktı

''BAĞLIKAYA'YI DESTEKLEYECEĞİZ''

HURSAD Başkanı Mehmet Uzuner ise Aralık ayında yapılacak olan seçimlerde hac ve umre acentelerinin haklarını sonuna kadar savunacağına inandığı Firuz Bağlıkaya’yı destekleyeceklerini açıkaldı. Uzuner, Değişim Hareketi'nin tüm Hac ve Umre Acentalarının dertlerine derman olacağını da sözlerine ekledi.



Bu Haber 02.10.2017 - 11:31:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.