Aeroflot Tez Tour'u rezervasyon sisteminden çıkardı

Aeroflot Tez Tour'u rezervasyon sisteminden çıkardı
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Tez Tour'la ilgili olumsuz haberler geliyor. Rus basınında yer alan habere göre Aeroflot, Tez Tour'u rezervasyon sisteminden çıkardı.


TurizmGüncel

Rusya'nın bayrak taşıyıcısı Aeroflot'un Tez Tour'a koltuk satmayı durdurduğu açıklandı. Vedemosti adlı haber sitesinin Interfax haber ajansına dayandırarak verdiği habere göre Aeroflot, Tez Tour'u rezervasyon sisteminden çıkardı. Gerekçesinin ise, Tez Tour'un biriken borçları olduğu ifade edildi.

Aerflot konu ile ilgili açıklama yapmazken, haberin kaynağının Aerflot'un yönetim kuruluna yakın bir isim olduğu kaydedildi.

Aerflot'un sadece Tez Tour'un değil, aralarında Ideal Tour, Capital Tour ve Eviterra gibi şirketlerin de bulunduğu çok sayıda tur operatörünü rezervasyon sisteminden çıkardığı ifade edildi. Aerflot, 2000 yılından beri Tez Tour ile birlikte çalışıyordu.

Tez Tour'un Amara Dolce Vita otelini satmak için görüşmeler yaptığı basında yer almıştı. Şirketin son olarak, Kilit Şirket Grubu ile bir görüşme yaptığı basına yansımıştı.




Bu Haber 12.11.2014 - 14:35:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Anonim 13.11.2014 - 05:34

    Arkadaşlar bu işi çözecek olan kişi var O da Antalya da bulunuyor,çözmek isterlerse Tez Turcular bu işi giderler adama, otururlar hep beraber ve kriz masası oluşturup çözerler evelallah.

  • Mehmet Biçer 13.11.2014 - 02:14

    Rus pazarının gelişimine büyük katkıları olan Tez Tourun finansal sorunlarını kısa sürede çözeceğine inanıyorum.

  • turizmci 13.11.2014 - 11:12

    Tez Tour da işler iyi gitmiyor. Yeni gelişmelere hazırlıklı olmak lazım.

  • Emekcı 12.11.2014 - 09:15

    Uc aydır maas alamayan Amara personeli ne desin ne yapsın. Aeroflot parasını alamayınca koltuk vermıyor. Bizde emekçiler ılarak paramızı alamadık dıye musteriye hizmet vermeyelim.

  • turizmco 12.11.2014 - 08:56

    sorun yok bence, aeroflot tarifeli sefer yapıyor, önemli olan chater antlaşmaları, ben inceledim, tez tour mısır ve diğer ülkelere uçuşları devam ediyor, umarım tez bu sıkışıklığı atlatır

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.