Türkiye ile Rusya arasında 'turizm eylem planı' imzalandı

Türkiye ile Rusya arasında 'turizm eylem planı' imzalandı
Antalya-Belek'te yapılan 'Türk-Rus msafirlik Fomunun' ardından iki ülke arasında 'turizm eylem planı' imzlandı


Forumun ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Arısoy ile Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkan Yardımcısı Nikolay Korolev arasında '2018-2019 Turizm Eylem Planı' imzalandı.



Forumun verimli geçtiğini belirten Ömer Arısoy, Türkiye ile Rusya arasındaki derin ve gelişkin bir ilişki olduğuna dikkat çekti. Arısoy, “Bu yıl 6 milyon civarında Rus vatandaşını en üst düzeyde ağırlamak için bütün hazırlıkları sektör ve paydaşlarımızla tamamlamış bulunuyoruz.” dedi.

''ORTAK AMAÇ RUS TURİSTLERİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK''

Rosturizm Başkan Yardımcısı Nikolay Korolev ise Rus turistlerin Antalya'yı çok sevdiğini ifade etti. Ortak amaçlarının Rus turistlerin güvenliğini sağlamak olduğunun altını çizen Korolev, ''Aldıkları hizmetin kaliteli olmasını sağlamak ve çözüm getirmek. Bizim ana amacımız turistlerimizin karşılaşabileceği sorunları en aza indirerek sorunlar ortaya çıkmadan çözmek. Türk meslektaşlarımız bunun için elinden geleni yapacaktır. İkinci önemli konu ise iki ülke arasında turistlerin her türlü desteği arkasına alması. Bizim ortak çalışmalarımız ve emeğimiz sonucu bu sorunların tamamı çözülecektir. Bu süreçte karşılaşabileceğimiz bütün sorunlar ortadan kaldırılacaktır. Özellikle de vize konusu çözüme kavuşacaktır.”




Bu Haber 14.04.2018 - 12:14:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.