Maxx Royal Bodrum’un açılış tarihi belli oldu 

Maxx Royal Bodrum’un açılış tarihi belli oldu 
Maxx Royal Otellerinin üçüncüsü olan Maxx Royal Bodrum’un 17 Mayıs’tan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacağı açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un şirketi Ersoy Otelcilik tarafından Bodrum-Göltürkbükü'nde yapılan  Maxx Royal Bodrum'un 17 Mayıs’tan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacağı açıklandı. 

Kendisini ‘büyük bir butik otel’ olarak konumlandıran 294 odalı tesis 11 hektarlık yarımada üzerinde inşa edildi. 13 farklı konaklama seçeneği sunan tesisteki 1000 metrekarelik Presidential Hill Villa’da 5 yatak odası, ısıtmalı deniz suyu havuzları, buhar odaları, saunalar, jakuziler ve fitness merkezi bulunuyor. 

Çiftlikten sofraya mottosuyla faaliyet gösterecek 7 restoranın bulunduğu Maxx Royal Bodrum’da 8 adet bar, büyük bir spa ve fitness alanının yanında gençler sinema, çocuklar için de bölgenin en büyük çocuk kulübü bulunuyor. 

Kemer ve Belek’te bulunan iki Maxx Royal’e Bodrum’u ekleyen şirketin Maldivler’de de bir tesis planladığı belirtiliyor.


Bu Haber 06.05.2024 - 11:10:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Aibnb yasası magdurlariyiz

    Mustafa 07.05.2024 - 12:01

    Sayın bakanım apartları otelemi çevirmeye karar verdiniz yapılan bu yasayla. Milyonları mağdur ediyorsunuz turistler bizler için bu ülkeye geliyordu artık gelmiyecegiz diyorlar bizlerde bu yasaylan mağdur olduk turislerde

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.