Türkiye artık İngiltere’nin en ucuz 2. HD destinasyonu değil.

Türkiye artık İngiltere’nin en ucuz 2. HD destinasyonu değil.
İngiltere’deki ucuz destinasyonlar sıralamasında Türkiye 2 basamak birden yükseldi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de yapılan araştırmaya göre, İngiltere'de bu yıl her şey dahil tatil satın almak isteyenlerin sayısı geçen yıla göre artışta.

EN ÇOK 'HER ŞEY DAHİL' ARANDI

Fiyat karşılaştırma sitesi TravelSupermarket'ın yaptığı araştırmaya göre, İngiltere'de her şey dahil tatil aramaları geçen yıla kıyasla yüzde 14 artarak, fiyat karşılaştırmaları için yapılan toplam aramaların için yüzde 31 paya ulaştı.

EN ÇOK ARAMA ARTIŞI BU DESTİNASYONLARDA

Geriye kalan aramaların yüzde 19'unun oda-kahvaltı, yüzde 16'sının yarım pansiyon, yüzde 15'inin kendin pişir kendin ye, yüzde 15'inin sadece oda ve yüzde 4'ünün tam pansiyon tatil aramalarından oluştuğunu açıklayan TravelSupermarket, her şey dahil aramalarında en büyük artış kaydeden destinasyonların ise yüzde 113 ile Costa Blanca, yüzde 66 Costa Dorada, yüzde 66 ile Costa Brava ve yüzde 44 ile Girit olduğunu duyurdu.

EN UCUZ İSPANYA

En popüler her şey dahil destinasyonları arasında en ucuzunun, İspanya olduğunu iddia eden şirket, yüzde 14'lük fiyat düşüşünün ardından her şey dahil İspanya tatiline olan talebin arttığını ve İspanya'nın bu kategoride 5'inciliğe yükseldiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl en ucuz her şey dahil destinasyonu Bulgaristan olmuştu.

TÜRKİYE İKİNCİLİKTEN DÖRDÜNCÜLÜĞE YÜKSELDİ

Geçtiğimiz yıl İngiltere'de en ucuz ikinci her şey dahil destinasyon olan Türkiye'nin ise bu yıl yapılan fiyat artışlarıyla en ucuz dördüncü destinasyon olduğu kaydedildi.



Bu Haber 07.02.2019 - 15:59:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Editor 08.02.2019 - 08:48

    Merhaba. Sanırız gözünüzden kaçmış; söz konusu araştırmanın TravelSupermarket isimli fiyat karşılaştırma sitesi tarafından yapıldığı haberin ikinci paragrafında yer almaktadır.

  • TT 08.02.2019 - 02:40

    Hangi arastirma? Kim tarafindan yapilmis, ne zaman? Bir kaynak verilmez mi? Bu nasil habercilik?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.