Rusya Türkiye'ye karşı yeni yaptırımlar açıklamaya hazırlanıyor

Rusya Türkiye'ye karşı yeni yaptırımlar açıklamaya hazırlanıyor
Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye-Rusya arasındaki gerilimde en ufak bir yumuşama yaşanmazken, Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev'in "Türkiye'ye dönük yeni yaptırımlar uygulayacağız" dediği belirtiliyor.


TurizmGüncel

Rossiaya-24 televizyonuna konuşan Başbakan yardımcısı Arkady Dvorkoviç, Başbakan Medvedev'in Türkiye'ye dönük yeni yaptırımları yakında açıklayacağını duyurdu. Sputnik Int'de yer alan habere göre Dvorkoviç, söz konusu yaptırımlar ile ilgili olarak Medvedev'in hükümet üyelerine bilgi verdiğini ve önümüzdeki günlerde konuyla ilgili olarak açıklama yapılacağını duyurdu. Dvorkoviç "Türkiye'den beklenen tepki gelmediği sürece yaptırımları genişletmeye devam edeceğiz" dedi.

Rus uçağının düşürülmesinin ardından "sırtımızdan bıçaklandık" açıklaması yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla Türkiye'ye kaşı bir dizi yaptırım kararı açıklanmıştı. Rusya, 1 Ocak 2016'da hayata geçmek üzere, bazı tarım ürünleri ithalatını, Rus şirketlerin Türk işçi çalıştırmasını ve Türkiye'ye dönük charter uçuşlarını yasaklamıştı.



Bu Haber 28.12.2015 - 11:08:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hasan Aksoy 29.12.2015 - 08:59

    Arkadaşlar şu makaleyi bir güzel tercüme ettirin ve yayınlayın, yeni yılda yolunu herkez çizsin artık. http://www.tourprom.ru/news/31183/

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.